Breaking news! A murit Cristina Topescu. Detalii cutremuratoare!
Cristina Țopescu a murit la doar 59 de ani. Decesul cunoscutei jurnaliste survine la nici un an de zile după ce marele Cristian Țopescu, tatăl ziaristei, a plecat dintre noi.

 

Conform ultimelor informații, Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă. Ultima oară, jurnalista a lucrat la Antena 3, unde prezenta emisiunea „Dincolo de știri”.

Cristina Topescu a murit înainte de Revelion

Născută pe 4 iulie 1960 la Oradea, Cristina Țopescu a simțit din perioada copilăriei că locul ei este în mass-media, fiind prinsă de mică de mirajul televiziunii. În perioada 1970-1979 a apărut la numeroase emisiuni de copii și tineret. Perioada cea mai grea a fost în momentul în care i-a fost interzis să mai intre în TVR din cauza dosarului familiei Țopescu (Cristian Țopescu căzuse în dizgratia regimului comunist, iar mama era plecată în Germania).

Citește și: Stefan Banica Jr., violent cu sotia sa?! Lavinia Parva: Este foarte greu

Din câte se pare, jurnalista a murit singură, înainte de Revelion, fiind înconjurată doar de animalele sale de companie.

Cristina Topescu a murit. Ce a învățat de la tatăl său

În cadrul unui interviu emoționant, Cristina Țopescu a dezvăluit aspectele cele mai de preț ale vieții pe care le-a obținut de la tatăl său, Cristian Țopescu. „Ce m-a mai învățat tatăl meu ? Pentru că nu m-a lăudat mai niciodată (încă de când eram copil), a stârnit în mine ambiția și încăpățânarea de face lucrurile temeinic, nesuperficial. M-a învățat, implicit, să fiu tot timpul nemulțumită de mine. Și asta mi-a prins bine. Deși, nu chiar întotdeauna… Știu, mă tot contrazic. Dar nu totul are cel puțin două fațete ? Totul e relativ – e o banalitate atât de adevărată !

M-a învățat și neînvățându-mă nimic. Am învățat singură doar privindu-l, observându-l: un om extrem de pasionat de ce face, meticulos până la Dumnezeu, obsedat de documentare, modest și imun la laude excesive. Orgolios, dar nu vanitos.

Neatins de beția celebrității, neatins !!! Uneori mă și enervează că e atât de modest, mă doare, nu mai ține asta în vremurile noastre. Oamenii modești trec drept fraieri, ușor de păcălit, de dus cu preșul. Nu-i așa ! Eu cred cu convingere că oamenii modești sunt cei puternici. E alegerea lor să fie modești. E structura sau educația lor de așa natură. Modestia nu e semn de nesiguranță de sine, iar de slăbiciune, nici atât ! Inchipuiții, infatuații, în schimb, cei care se iau prea tare în serios, Doamne, câte frustrări și complexe au oamenii ăștia… câtă suferință pentru ei, chiar și fără s-o conștientizeze”

Cristina Țopescu a fost prima iubită și soția lui Ștefan Bănică Jr.