Brazilianul din naționala de fotbal a României. Anunțul a fost făcut de unul dintre fotbaliștii de top din campionatul românesc. Singurul impediment de până acum în calea accederii la naționala României era lipsa cetățeniei din țara noastră.

Acum tocmai ce a făcut acest pas. Junior Morais e fericit, și asta o spune cu mândrie, relatează site-ul www.digisport.ro.

Brazilianul din naționala de fotbal a României. ”Haide, România! Merci!”

”Haide, România! Merci!”, au fost primele cuvinte ale lui Morais, după ce a intrat în posesia documentelor care atestă că e cetățean român.

Citește și: Coronavirus Romania. Cum arata informatiile de ultima ora!

Gând la gând cu bucurie, se poate spune, după ce noul antrenor al naționalei, Mirel Rădoi, tocmai exclamase că vrea jucători naturalizați în echipa reprezentativă. Iată că Morais deja i-a îndeplinit dorința.

Mai sunt însă și alți jucători buni în campionatul nostru, veniți din alte țări, care ar putea deveni și cetățeni români. Deci ar putea juca la națională.

Reamintim care a fost decizia a fost luată de Federația Română de Fotbal. Fostul internațional Adrian Mutu se întoarce la națională.

Acesta va antrena naționala de tineret a țării noastre. Asta, în condțiile în care fostul antrenor de la tineret, Mirel Rădoi, a trectu, ca antrenor, la naționala seniorilor.

Așa cum arată agenția Mediafax, Adrian Mutu are 40 de ani și a jucat pentru România între anii 2000 și 2013, înscriind 35 de goluri.

În privința experienței sale ca antrenor, CV-ul de profil nu e foarte amplu. A mai antrenat două echipe, pe Voluntari și Al Wahda.