„Bravo, ai stil!” O nouă celebritate intră în competiție, din această săptămână. Cristina Șișcanu se va alătura competiției de stil și modă, “Bravo, ai stil! Celebrities”. Abia întoarsă de la „Survivor România”, unde a trăit cu o mână de orez, într-un costum sport și fără make up, Cristina Șișcanu intră într-un reality show al stilului, prin excelență.

După eliminarea Biancăi Giurcanu, Șișcanu a fost invitată să-și testeze limitele în „jungla urbană” de la „Bravo, ai stil!”. „Mă bucur foarte mult că am intrat în competiție, îmi doresc să învăț lucruri despre modă și stil, aici, de la cei mai buni. Unul dintre punctele mele forte este faptul că știu să combin piesele vestimentare.

Citește și: Pasiunea secretă a Ilincăi Vandici: „Eram leșinată, pentru că...”

Am prins curaj, de-a lungul timpului, când de foarte multe ori, oameni avizați să facă acest lucru mi-au analizat ținutele vestimentare. Ținute cu care m-am prezentat la diverse evenimente mondene. Aceștia m-au aplaudat de foarte multe ori, și lucrul acesta mi-a dat curaj să încerc să fac combinații vestimentare îndrăznețe. Sunt încrezătoare că pot face lucruri foarte bune aici”, spune concurenta.

​Nu ratati show-ul Bravo, ai stil! Celebrities’, difuzat de miercuri pana vineri, de la ora 22:00, si in fiecare sambata, de la ora 23:00, la Kanal D.