În ediția de miercuri a emisiunii „Bravo, ai stil!” a fost prezentată o declarație a Biancăi Drăgușanu, în care aceasta afirma că Andreea Tonciu este singura celebritate din platou. „Restul concurentelor sunt doar sorcove”, ar fi spus Drăgușanu.

Andreea Tonciu a declarat chiar în timpul emisiunii că  „este strict părerea Biancăi. Râd …că nu sunt celebritate. Eu sunt o persoană care nu mă consider o vedetă, Ilinca. Mă consider o persoană, care plac publicului pentru felul meu de a fi și pentru nebunia pe care o am. Eu nu sunt dansatoare, eu nu sunt cântăreață, nu sunt nimic… Sunt o simplă fată, femeie”.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Fanii celorlalte concurente au comentat indignați pe contul de Instagram al Andreei Tonciu. Cum cele mai multe mesaje nu erau în favoarea vedetei, soțul Andreei s-a simțit dator să intervină.

„Spune-i în față ei sau mie dacă ai tupeu, nu pe online și cu un cont fals. Păi, mătur cu tine și cu toți cei care vorbesc prost. Vă faceți conturi false și comentați”, i-a amenințat Daniel Niculescu pe denigratori.