evzmonden.ro Web analytics

Brancu lansează o ipoteză EXPLOZIVĂ. Uite ce spune despre căsătoria secretă a lui Ştefan Bănica Jr

Brancu lansează o ipoteză EXPLOZIVĂ. Uite ce spune despre căsătoria secretă a lui Ştefan Bănica Jr
Brancu lansează o ipoteză EXPLOZIVĂ. Uite ce spune despre căsătoria secretă a lui Ştefan Bănica Jr

Brancu lansează o ipoteză EXPLOZIVĂ! Moderatorul Antena Stars Cristi Brancu a revenit cu noi dezvăluiri despre căsătoria secretă a lui Ştefan Bănica Jr cu Lavinia Pîrva. Cu privire la acest lucru, Brancu a lansat o ipoteză explozivă despre femeia care îi dă un echilibru artistului, potrivit cancan.ro.

„Am stat și m-am gândit cum și-a schimbat comportamentul față de nuntă Ștefan Bănică Junior de-a lungul anilor. E adevărat, când a avut relația cu nadia Comăneci sau când a avut celebra, frumoasa și pasionala relație cu Cristina Țopescu, încă nu a ajuns la căsătorie, deși Cristinei îi spunea că poate să facă lucruri necugetate dacă ea nu se întoarce la el. Într-o bună zi, însă, apare Mihaela Rădulescu. se desfășoară o relație scurtă, tumultuoasă, vine, pleacă, după care în 1997, în vară, că omului în place să se căsătorească în vară, se căsătoresc”, a spus jurnalistul.

El a vorbit și despre relația lui Ștefan cu Lavinia Pârva: ”Devine oficială, în 2014, relația cu Lavinia Pîrva, care, după cum spunea Ștefan Bănică Junior, e femeia cea mai potrivită pentru că îi dă echilibru”.
Cristian Brancu își încheie analiza transmițând public speranța că relația oficializată cu Lavinia Pârva va fi și ”ultima nuntă despre care vorbim și să nu mai fac comparații cu nimic”.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • CRED CA AI STAT MULT SA TE GINDESTI SI AI ALES UN SUBIECT PE CINSTE “BROSCOIULE TUCIURIU!” ADICA PLEACA DIN TARA VREO 6 MIL DE ROMANI SI IN LOC SA TE GINDESTI CUM SA II FACETI SA MAI RAMINA BAREM O TURA TU SI CU SMECHERUL ALA MORT DUPA ARGINTI ASA CA TINE SI NEVASTA-TA SUPER MOLDOVA CU AMBITII SA AJUNGA LA BUCURESTI VA GINDITI LA BANICA ALA CU VETA SI GHIUVETA. IMI ESTE RUSINE DE NERUSINEA VOASTRA. PAI NU AVETI TRECERE IN FATA OAMENILOR CU NEURONAI CI DOAR IN FATA TUTULOR CARE VA SINT IMPPUSE SA AJUNGA PE LA EMISIUNILE VOASTRE.MAI NOU A LUI BRANCU SE MAI RIDICA IN PICIOARE SI MAI SI DANSEAZA CA ASA I-A CERUT PATRONUL FIIND RIDICOL SI RAU STIND FIZIC…TOT MAI URITI SINTETI COPII AI DURERII CREDETI-MA! ASA CA CIOARA DE BANICA ARE ECHILIBRU IN CAMATOARI SI ALTII DIN GANG-URILE DIN TARA. O FANTOMA LA CEEA CE A FOST TATAL LUI A GASIT O MASA DE PROSTI CARE PLATESTE SA IL VADA CE AU CINTAT ALTII CU MULTI ANI IN URMA. CA VINE CITE O PUTOARE SI PLEACA ALTA NU MAI SURPRINDE PE NIMENI. SA-I DEA ECHILIBRU? CRED CA II DA ALTCEVA PE SATURATELEA CA NICI CU EA NU MI-E RUSINE INTRIND IN VIATA UNUI OM CASATORIT SI TRECUTA PRIN MULTE PATURI DE DOBITOCI SPORTIVI SI POLITICI. O SA VINA TIMPUL CIND O SA VA MINCATI UNGHIILE PENTRU CE ATI FACUT IN TARA AIA SI CUM V-ATI BATUT JOC. DEMNITATE NU MAI AVETI DECIT SETE DE BANI SI SA FITI JURNALISTII MA-SII SI URITI SI PROSTI.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X