Brad Pitt și Jennifer Aniston, din nou împreună? Fanii din întreaga lume sunt uimiți

Brad Pitt și Jennifer Aniston au fost cuplul preferat de la Hollywood. Chiar dacă au trecut aproape 15 ani de la despărțirea lor, fanii și mass-media  îi vor din nou  împreună.

Recent, foștii iubiți s-au reunit la premiile Screen Actors Guild Awards. Imaginile cu cei doi actori s-au viralizat instant pe social media, încolţind din nou speranţa împăcării. Cei doi au fost căsătoriți cinci ani, înainte ca Pitt să se cupleze cu Angelina Jolie, cu care s-a căsătorit în 2014.

Cei doi frumoşi de la Hollywood au fost fotografiați împreună în culise la ceremonie, după ce Pitt a câștigat premiul pentru cel mai bun actor din rolul filmului Once Upon A Time. Iar Aniston a fost premiată pentru interpretarea remarcabilă într-un serial de dramă pentru The Morning Show.

Citește și: Maia Morgenstern a rupt tacerea! Dezvaluiri despre relația cu actorul Claudiu Istodor: „Da, suntem un cuplu...”

O fotografie de pe pagina oficială de Twitter a Screen Actors Guild Award îi arată salutându-se reciproc, în timp ce Pitt ține mâna dreaptă și ea întinde să-l îmbrățișeze. Site-ul oficial a împărtășit și un videoclip cu Pitt urmărind cu atenție pe un ecran în culise în timp ce Aniston și-a luat premiul câștigat.

SAG Awards®

@SAGawards

We’ll just leave this here.

View image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter
8,462 people are talking about this