Brad Pitt, LOVIT din plin! Angelina Jolie a început pregătirile pentru NUNTĂ. EL este cel care i-a furat inima vedetei de la Hollywood

SDVSV
Brad Pitt, LOVIT din plin! Angelina Jolie a început pregătirile pentru NUNTĂ. EL este cel care i-a furat inima vedetei de la Hollywood

Deși fanii din întreaga lume ai cuplului Jolie-Pitt se așteaptă la o împăcare miraculoasă a celor doi, Angelina și-a găsit deja un nou partener de viață, alături de care se pregătește să facă pasul cel mare.

Angelina Jolie urmează să ajungă în fața altarului alături de omul pe care îl iubește și care a ajutat-o să treacă peste teribila despărțire de starul Brad Pitt. Anunțul a fost făcut de o prietenă apropiată a vedetei de la Hollywood, scrie Ciao.ro. La un an și jumătate de la despărțirea urâtă de Brad Pitt, frumoasa actriță iubește din nou. Cu toate că presa internațională nu a surprins-o la brațul lui, actrița se iubește cu un milionar.

Actrița are o relație secretă de câteva luni cu un filantrop miliardar britanic. Relația celor doi a devenit strânsă între timp și cei doi se gândesc să facă și pasul cel mare.

Recent, în presa internațională au apărut mai multe informații cu privire la orientarea sexuală a actriței. La vârsta de 16 ani, Angelina și-a îndreptat atenția către actorie, realizând că acesta este drumul pe care trebuie să-l urmeze în viață. La scurt timp a primit și primele roluri, iar în anul 1996, la debutul său în „Foxfire”, frumoasa actriță a făcut și prima cucerire. Jenny Shimizu a fost prima dragoste a actriței, pe care a cunoscut-o pe micile ecrane. „Probabil că m-aș fi căsătorit cu Jenny dacă nu aș fi făcut-o cu soțul meu. M-am îndrăgostit de ea în prima secundă în care am întâlnit-o.”, declara Angelina Jolie, în 1997, într-un interviu, scrie Ok Magazine.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • In fata Altarului te duci o singura data, nu altfel. Un cuplu trebuie sa ramana impreuna SI LA BINE SI LA GREU pana cand moartea ii va desparti! Altfel,inseamna neseriozitate, lasitate si bataie de joc!

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X