evzmonden.ro Web analytics

Botezatu în stare de ȘOC: „Au ucis zeci de bărbați…”. Uite ce l-a INDIGNAT pe celebrul designer

Botezatu în stare de ȘOC: „Au ucis zeci de bărbați…”. Uite ce l-a INDIGNAT pe celebrul designer
Botezatu în stare de ȘOC: „Au ucis zeci de bărbați...”. Uite ce l-a INDIGNAT pe celebrul designer

Botezatu în stare de ȘOC! Designerul Cătălin Botezatu a comentat pe marginea injecțiilor pe care Cristi Borcea și le-a făcut la închisoare pentru a arăta cât mai bine.

Omul de afaceri Cristi Borcea a fost eliberat din închisoare la începutul acestei luni. După ce acesta a fost eliberat, s-a aflat că în închisoare Cristi Borcea a făcut injecții cu hormoni în închisoare pentru a arăta mai tânăr și pentru a-și îmbunătăți performanțele sexuale, potrivit libertatea.ro.

La emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1, designerul Cătălin Botezatu a comentat pe marginea acestui subiect, spunând că injecțiile de înfrumusețare făcute de Borcea au ucis zeci de bărbați.

„N-am operații estetice, nu am intervenții. Mie mi-e frică de tăieturi, nu am botox și nebunii. Am făcut terapia vampir.  Injecțiile lui Borcea au ucis zeci de bărbați. Sunt bărbați care au exces și atunci nu au nevoie, alții vin cu un plus de testosteron, dar nu știu dacă întinerește foarte mult. Înainte injectate trebuie făcut un control pentru că orice urmă de cancer îl amplifică și riști foarte mult. Știu tineri din România care au făcut complicații”, a declarat Cătălin Botezatu.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X