evzmonden.ro Web analytics

Borcea, vizitat în AREST de două FEMEI!

Borcea, vizitat în AREST de două FEMEI!
Borcea, vizitat în AREST de două FEMEI!

Cristi Borcea a fost vizitat în pușcărie, săptămâna trecută, de Alina Vidican, însoţită de cei doi copii ai săi, dar și de Valentina Pelinel.

Aflată în România pentru câteva zile, Alina Vidican, fosta doamnă Borcea, a mers să îl viziteze pe tatăl copiilor ei la Penitenciarul Poarta Albă. Vidican a fost însoțită de cei doi copii pe care îi are cu fostul acţionar de la Dinamo. La ieșirea din penitenciar, blonda a făcut o mărturisire surprinzătoare legată de fostul soț, anunță Libertatea.

„Mi-a fost dor de el. Este normal! Este soţul meu, iubirea mea”, a declarat Alina.

Tot săptămâna trecută, Valentina Pelinel, femeia din cauza căreia Alina a divorţat, a mers și să-l viziteze pe Borcea.

Recent, Valentina Pelinel a mărturisit într-un interviu pentru site-ul femeide10.ro că nu este o femeie singură și nu va mai fi niciodată.

„Fiecare om are povestea lui și evident că, de cele mai multe ori, aparențele înșeală. Dar nu am fost niciodată tipul de persoană care simte nevoia să se justifice, uneori nici măcar să se apere, pentru că sunt foarte sigură pe mine și îmi creez propriul univers, unde e bine. Faptul că am rămas însărcinată când mi-am dorit, într-un cadru mai mult sau mai puțin atipic (depinde de mentalitate), pe mine m-a făcut foarte puternică și fericită. Nu sunt singură și nu voi mai fi niciodată, pentru că acum, bebeluș poznaș e cu mine și simt că mă sprijină, comunică cum poate cu mine; iar eu vorbesc non-stop cu el, ca și cu un om matur, ca celui mai de preț confident, în afară de Dumnezeu. Lucrurile se vor lămuri în timp, că adevărul iese mereu la iveală și eu sunt o persoană asumată. În loc să arunc cu noroi în oameni, să judec și să mă cred atotștiutoare, eu am preferat să îmi canalizez energia constructiv și mi-am dezvoltat foarte bine sistemul de autocontrol și autoparare. Adevărul suprem despre viața mea nu îl deține nimeni, pentru că ce simt și ce trăiesc, ce îmi doresc cu adevărat și ce gândesc, știu doar eu. (…)

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X