Borcea a primit lovitura de gratie! Vestea vine chiar din SUA: “Nu s-a mai uitat la bani”

Cristi Borcea are numeroase mariaje în palmaresul personal, toate finalizându-se cu divorț. Dacă relația cu Valentina Pelinel pare că merge ca pe roate, relațiile din trecut ale fostului boss al Dinamo s-au destrămat.

Mihaela Borcea încă se ocupă de managerirea a o parte dintre afacerile familiei, însă Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, a plecat după încheierea divorțului în SUA, unde duce o viață de lux și se răsfață zilnic.

Alina Vidican s-a căsătorit cu Borcea în urmă cu 8 ani, nași de cununie fiind familia Becali, care după semnare actelor i-au sfătuit pe proaspeții căsătoriți să se ghideze în căsnicia lor, după două principii esențiale: corectitudine și loialitate.

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

Cei doi au divorțat în 2016, dar au rămas în relații bune, cel mai probabil de dragul copiilor.

Fosta soție a acționarului de la Dinamo trăiește visul american și duce o viață plină de lux. Recent ea a achiziționat un Ferrari care a costat mai bine de 200.000 de dolari.

„Nu s-a mai uitat la bani și, cu acordul lui Borcea, și-a luat Ferrari. Atrage toate privirile chiar și în Miami”, a declarat un apropiat al Alinei Vidican, scrie Cancan.