evzmonden.ro Web analytics

Bomba! Smiley a dat CARTILE PE FATA si a vorbit despre NUNTA lui: “O sa ma insor si o sa fac un copil…”

Bomba! Smiley a dat CARTILE PE FATA si a vorbit despre NUNTA lui: “O sa ma insor si o sa fac un copil…”
Bomba! Smiley a dat CARTILE PE FATA si a vorbit despre NUNTA lui: "O sa ma insor si o sa fac un copil..."

Dupa ce s-a aflat ca se iubeste cu Gina Pistol, Smiley a oferit intr-un final declaratia momentului si a vorbit despre planurile sale de viitor. 

Artistul a dezvaluit ca ia lucrurile treptat si are planuri mari pentru anii ce urmeaza. In ciuda tuturor speculatiilor care au aparut despre relatia cu frumoasa Gina Pistol, cei doi au tinut departe curiosii si nu au oferit detalii despre frumoasa lor poveste de dragoste.

„Ma gandesc ca in 10 ani, poate, o sa ma insor, o sa fac si un copil, dar nu stiu… Nu vreau sa ma conformez unor obiceiuri impuse de societate. Vreau sa fac ceea ce simt si vreau sa fac atunci cand simt. Regret ca o perioada lunga de timp am lipsit din viata fratelui meu, dar ma bucur ca acum este el nelipsit din viata mea. Este placut si important sa stii ca ai un om capabil alaturi,caruia ii pas cu adevarat de tine.” a declarat Smiley potrivit Libertatea.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X