Recent, a avut loc parastasul de un an de la moartea lui Aurelian Preda. La ceremonie s-a aflat si fiica regretatului artist, care in ciuda faptului ca este o tanara discreta, a reusit sa atraga atentia datorita burticii de graviduta cu care s-a afisat.

In ultimul timp, fata lui Aurelian Preda si-a facut aparitia cu o burtica pe care nu o avea inainte. Se speculeaza ca ar fi insarcinata, lumea char a felicitat-o la parastasul tatalui ei.

Tanara are frageda varsta de 18 ani, iar din luna februarie traieste o frumoasa poveste de dragoste cu un baiat, pe nume Dan, de care este nedespartita. Oara isi ascunde sarcina de restul lumii?

Regretatul artist Aurelian Preda si-a lasat fiica in grija unui prieten bun, Nicusor Iordan. Desi si-a dorit enorm sa ramana in viata fiicei lui pana cand aceasta va implini 18 ani, acest lucru nu a fost posibil.

Din momentul in care Aurelian Preda s-a stins, Nicusor Iordan este cel care are grija in permanenta de Anamaria Rosa Preda. Acesta este cel care vegheaza asupra fetei artistului si sustine ca nu vrea sa il dezamageasca pe artist.

 

Sursa: Spynews.ro