evzmonden.ro Web analytics

BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! Bianca, ÎNSARCINATĂ în aproape 8 săptămâni: “Trebuie să-ți spun ceva și să sărbătorim. O să fii tătic…”

BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! Bianca, ÎNSARCINATĂ în aproape 8 săptămâni: “Trebuie să-ți spun ceva și să sărbătorim. O să fii tătic…”
BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! Bianca, ÎNSARCINATĂ în aproape 8 săptămâni: "Trebuie să-ți spun ceva și să sărbătorim. O să fii tătic...”
Anul acesta, Moș Crăciun a venit mai devreme la unele vedete. Astfel, unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lumea mondenă a primit o veste-șoc.
Informațiile de ultimă oră din showbiz sunt legate de Cornel Păsat. La artist, Mos Crăciun a ajuns mai devreme anul acesta. El şi soția sa, Bianca, urmează să devină părinți în luna iulie.  Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni și au declarat în repetate rânduri că își doresc foarte mult să devină părinți.
Cei doi au trecut și printr-o perioadă destul de dificilă. Au urmat drumuri dese la medici, seturi complete de analize, însă nimeni nu descoperea cauza pentru care sarcina întârzia să apară! Artistul a primit însă, de curând, vestea mult așteptată și este în culmea fericirii.  Sosit acasă după un spectacol, soția sa, împreună cu două prietene, îl așteptau cu o sticlă de șampanie, gata să-i dea vestea cea mare artistului.
CITESTE CONTINUAREA AICI.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X