BOMBA SERII! Decizie surprinzatoare luata de Cristi Borcea din pușcărie! Mihaela va face…

BOMBA SERII! Decizie surprinzatoare luata de Cristi Borcea din pușcărie! Mihaela va face…
BOMBA SERII! Decizie surprinzatoare luata de Cristi Borcea din pușcărie! Mihaela va face...
Autor:

BOMBA SERII! Decizie surprinzătoare luata de Cristi Borcea! Milionarul a decis cine va avea grijă de afacerile sale cât timp este încarcerat.

De când este din nou la închisoare, Cristi Borcea s-a gândit serios ce o să se întâmple cu afacerile lui. Se pare că singura persoană de încredere pe care se poate baza este fosta soție, Mihaela Borcea.

Cristi Borcea i-a lăsat deja fostei soții în grijă hotelul pe care îl are în stațiunea Olimp, de pe litoral. fosta soție se ocupă deja de administrarea hotelului și a plajei private și se pare că o face foarte bine, deoarece Cristi Borcea se gândește să-i mai lase o astfel de afacere pe mână. Este vorba de un alt hotel din aceeaşi staţiune, potrivit spynews.ro.

„În primul rând toate proiectele erau ale lui Cristi, el le-a gândit şi eu le-am dus mai departe, deci aic e vorba de echipă şi eu zic că am avut profesor bun şi asta spune tot. Am învăţat, exact. Amândoi am învăţat pe parcursul anilor ce este bine, cum este bine. De la Dumnezeu în primul rând (n.r. puterea), că eu aşa am zis, am trecut prin multe, prin foarte multe greutăţi, sunt obişnuită şi atunci normal că orice nu te doboare, nu te întărește şi atunci am devenit puternică pas cu pas, ceas cu ceas, secundă de secundă”, a spus Mihaela Borcea.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X