BOMBA SERII! Decizie surprinzătoare luata de Cristi Borcea! Milionarul a decis cine va avea grijă de afacerile sale cât timp este încarcerat.

De când este din nou la închisoare, Cristi Borcea s-a gândit serios ce o să se întâmple cu afacerile lui. Se pare că singura persoană de încredere pe care se poate baza este fosta soție, Mihaela Borcea.

Cristi Borcea i-a lăsat deja fostei soții în grijă hotelul pe care îl are în stațiunea Olimp, de pe litoral. fosta soție se ocupă deja de administrarea hotelului și a plajei private și se pare că o face foarte bine, deoarece Cristi Borcea se gândește să-i mai lase o astfel de afacere pe mână. Este vorba de un alt hotel din aceeaşi staţiune, potrivit spynews.ro.

Citește și: Slabeste cu Valentina Pelinel! Asa arata dieta iubitei lui Cristi Borcea

„În primul rând toate proiectele erau ale lui Cristi, el le-a gândit şi eu le-am dus mai departe, deci aic e vorba de echipă şi eu zic că am avut profesor bun şi asta spune tot. Am învăţat, exact. Amândoi am învăţat pe parcursul anilor ce este bine, cum este bine. De la Dumnezeu în primul rând (n.r. puterea), că eu aşa am zis, am trecut prin multe, prin foarte multe greutăţi, sunt obişnuită şi atunci normal că orice nu te doboare, nu te întărește şi atunci am devenit puternică pas cu pas, ceas cu ceas, secundă de secundă”, a spus Mihaela Borcea.