Bomba! Anamaria Prodan este hotarata sa intre in politica. In cadrul unui interviu oferit pentru Capital, impresara a dezvaluit ce planuri are pentru urmatoarea perioada.

Anamaria Prodan spera să aibă succes și cu noul său proiect Antena Stars

Camerele de filmat o vor urma 24 din 24 de ore, pe modelul Kim Kardashian, iar reality show-ul promite multe surprize. Mai ales că în curând sunt mari șanse să o vedem la pupitrul Parlamentului.

Întrebată de Capital dacă nu se gândește să intre și în politică, Anamaria Prodan a răspuns imediat că „Da, desigur”, subliniind că fiecare etapă pe care a traversat-o s-a finalizat cu succes și că toate le va face la timpul lor.

Vreau să văd dacă pot să sparg fiecare barieră care îmi este ridicată

Citește și: A mințit. Câși bani a dat, de fapt, Anamaria Prodan pe o mașină de lux. Dezvăluiri fără precedent

„Eu cred că un om care s-a născut cu calitatea de a fi lider, este bun în tot ceea ce face. Iar eu am o provocare cu mine însămi. Vreau să văd dacă pot să sparg fiecare barieră care îmi este ridicată. Iar până acum în proporție de 99% am cam tins spre perfecțiune, mi-au ieșit toate. Am vrut să închid fiecare capitol din viața mea foarte frumos. Așa că o să mai fac unul două transferuri răsunătoare și apoi mă duc și spre politică”, a spus celebra impresară în exclusivitate pentru Capital.

Citeste continuarea AICI.