Bomba! Madonna, dezvaluiri de senzatie despre legatura cu Donald Trump: Comportamentul lui, tipic pentru un mascul alfa

In cadrul unui interviu acordat pentru New York Times, Madonna a vorbit deschis despre fost producator de film Harvey Weinstein, cat si despre presupusa legatura pe care ar fi avut cu Donald Trump.

In 1991, pe vremea cand Madonna avea 33 de ani, productia sa, ‘Truth or Dare’ a fost distribuita de Miramax, companie detinuta la acel moment de fratii Harvey si Bob Weinstein.

Dupa trei decenii de la colaborare, Madonna a oferit dezvaluiri despre acea perioada, cat si despre felul in care Weinstein s-a comportat cu ea.

Citește și: Legătura nebănuită dintre Michael Jackson şi Madonna. Ea s-a dezbrăcat şi el...

„Harvey a depăşit limite şi graniţe şi a flirtat incredibil când am lucrat împreună”, a spus ea. Amintindu-şi că era căsătorită la acea vreme, Madonna a adăugat: „Cu siguranţă, nu eram interesată”, scrie News.ro.

In varsta acum de 60 de ani, artista sustine ca stia faptul ca Weinstein trata asemanator toate femeile din industria, iar atitudinea sa nu mai era un secret:  „Toţi spuneam «Harvey face asta pentru că are atât de multă putere şi atât de mult succes, iar filmele lui fac bani şi toată lumea vrea să lucreze cu el, aşa că trebuie să rezişti»”.

In 2017, in urma dezvaluirilor, scandalul sexual a condus spre incheierea carierei si arestarea lui Weinstein, moment in care Madonna si-a spus: „În sfârşit!”.

„Nu ovaţionam din tribune, pentru că niciodată nu voi aplauda moartea cuiva. Nu cred că este o karma bună, oricum”.

In cadrul aceluiasi interviu, Madonna a vorbit si despre presupusa idila cu Donald Trump. Ea a negat zvonurile conform carora i-ar fi cerut acestuia sa iasa impreuna, desi un apropiat al presedintelui sustine ca asta  s-ar fi intamplat in 1991.

Madonna a dat cartile pe fata si a recunoscut ca vorbea des cu Donald Trump la telefon, cand se afla in Florida, iar acesta o suna de cate ori avea ocazia. Donald Trump era curios sa stie daca totul merge bine in campania pe care ea o facea pentru Versace, daca se simte confortabil, daca este fericită. Madonna a caracterizat comportamentul lui Trump drept unul „tipic pentru un mascul alfa”, informeaza Digi24.