evzmonden.ro Web analytics

Bomba in lumea mondena! S-au impacat de REVELION. Artistul a iertat-o pe FEMEIA care i-a daruit doi copii – Dezvaluiri INCREDIBILE

Bomba in lumea mondena! S-au impacat de REVELION. Artistul a iertat-o pe FEMEIA care i-a daruit doi copii – Dezvaluiri INCREDIBILE
Bomba in lumea mondena! S-au impacat de REVELION. Artistul a iertat-o pe FEMEIA care i-a daruit doi copii - Dezvaluiri INCREDIBILE

După mai multe certuri care păreau să ducă la finalul relației, Roxana Dobre și Florin Salam s-au împăcat de Revelion. Sărbătorile au însemnat pentru cei doi un nou început. 

Surse din anturajul celor doi povestesc că Roxana l-a sunat pe Florin Salam în noaptea dintre ani și s-a spus că îl iubește mai mult ca pe oricine, iar aceste cuvinte l-au îmuiat pe artist.

 Mai mult, Roxana i-ar fi explicat că fetele îi duc dorul. În acel moment, Florin Salam, cu lacrimi în ochi, a cedat și a chemat-o la Brașov, de urgență, locul unde petrecea el. Așa că, Roxana, fără să stea prea mult pe gânduri, a „aruncat” pe ea hainele, a lăsat copiii la mama ei, și a demarat în trombă spre locul unde se distra cântărețul pentru a fi aproape de el, scrie Spynews.ro.
Revederea a fost emoționantă.  Ea i-a promis că nu va mai face nimic din ce l-ar putea supăra, că îi va da ascultare întru-totul, iar manelistul, a strâns-o tare în brațe și a iertat-o pentru toate cele petrecute până acum.
La petrecere, Florin Salam și Roxana Dobre au fost nedezlipiți unul de celălalt, focoasa brunetă stând doar în preajma lui, bucurându-se din plin de atingerile soțului ei, cuibărindu-se la pieptul acesuia.

EVZMONDEN ITI RECOMANDA SA CITESTI SI:

Primele REACTII dupa ce Roxana Dobre a fugit de ACASA cu fostul IUBIT. Familia lui Florin Salam este in stare de SOC: “Nu-mi vine sa cred…”

Florin Salam, IMAGINI INCREDIBILE! Intreaga TARA l-a declarat DISPARUT, iar ACUM a fost SURPRINS intr-o POSTURA SOCANTA

ZGUDUITOR! Florin Salam NU vrea sa se CASATOREASCA cu Roxana Dobre. Manelistul a jurat ca…

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X