Bomba! Legatura NEBANUITA dintre Brigitte Sfat si Mihai Mitoseru. Bruneta a dat cartile pe fata: „Nici nu il cunosteam pe Ilie Nastase…”

Bomba! Legatura NEBANUITA dintre Brigitte Sfat si Mihai Mitoseru. Bruneta a dat cartile pe fata: „Nici nu il cunosteam pe Ilie Nastase…”
Bomba! Legatura NEBANUITA dintre Brigitte Sfat si Mihai Mitoseru. Bruneta a dat cartile pe fata: "Nici nu il cunosteam pe Ilie Nastase..."

Recent, Mihai Mitoseru si-a organizat o petrecere cu ocazia zilei sale de nastere! In cadrul evenimentului, si-a facut aparitia si Brigitte Sfat, o persoana mai putin obisnuita in anturajul omului de televiziune.

Bruneta a venit la petrecere insotita de  buna sa prietena, Diana, desi toata lumea s-ar fi asteptat sa apara la bratul lui Ilie Nastase. Din aceasta cauza, au aparut numeroase semne de intrebare cu privire la legatura dintre cei doi, informeaza Wowbiz.

“Am vrut sa ii urez “la multi ani” si sa ii aduc un cadou care va fi cu siguranta pe gustul sau, un articol vestimentar din magazinul meu, creat de Philipp Plein, designerul lui favorit”, a declarat Brigitte.

Pana la urma, se pare ca prezenta lui Brigitte la ziua de nastere a lui Mihai Mitoseru nu este intamplatoare. Sotia lui Ilie Nastase a marturisit ce o leaga de celebrul prezentator TV, dar si de cat timp se cunosc.

„Eu il cunosc pe Mihai de mai bine de zece ani, de cand aveam cluburi in Timisoara. El prezenta show-ul unei trupe de stripperi si a fost de cateva ori si in localurile pe care le conduceam eu. Nici nu il cunosteam pe Ilie Nastase pe vremea aceea”, a spus Brigitte Nastase pentru WOWbiz.ro.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X