Leonardo DiCaprio, Brad Pitt şi Margot Robbie vor aduce o parte din strălucirea Epocii de Aur de la Hollywood pe covorul roşu la Londra, la premiera de marţi a filmului ‘Once Upon a Time … in Hollywood’, cel mai recent lungmetraj semnat de Quentin Tarantino, potrivit Press Association.

Marţi, celebrilor actori li se va alătura în Leicester Square şi regizorul, care propune de această dată spectatorilor o întoarcere în timp până la sfârşitul aşa-numitei Epoci de Aur de la Hollywood, încearcă încă să se facă remarcaţi la Hollywood.

Din distribuţie fac parte numeroase vedete printre care Margot Robbie, Damian Lewis, Dakota Fanning, Luke Perry şi Al Pacino. ‘Once Upon a Time … in Hollywood’ a fost prezentat prima dată la Festivalul de Film de la Cannes în luna mai, unde a avut premiera în competiţia oficială a festivalului.

Citește și: Nicolas Cage se iubește cu o femeie mai mică cu 30 de ani, care arată ca o adolescentă de 14 ani!

Pelicula a avut încasări de 40 de milioane de dolari în box office-ul nord-american weekendul trecut, iar filmul va putea fi vizionat în cinematografele britanice începând din 14 august. Acest lungmetraj va intra în cinematografele din România pe 16 august.