Bomba la Hollywood! Leonardo DiCaprio și Brad Pitt, în prim-plan

Bomba la Hollywood! Leonardo DiCaprio și Brad Pitt, în prim-plan
Bomba la Hollywood! Leonardo DiCaprio și Brad Pitt, în prim-plan
Autor:

Leonardo DiCaprio, Brad Pitt şi Margot Robbie vor aduce o parte din strălucirea Epocii de Aur de la Hollywood pe covorul roşu la Londra, la premiera de marţi a filmului ‘Once Upon a Time … in Hollywood’, cel mai recent lungmetraj semnat de Quentin Tarantino, potrivit Press Association.

Marţi, celebrilor actori li se va alătura în Leicester Square şi regizorul, care propune de această dată spectatorilor o întoarcere în timp până la sfârşitul aşa-numitei Epoci de Aur de la Hollywood, încearcă încă să se facă remarcaţi la Hollywood.

Din distribuţie fac parte numeroase vedete printre care Margot Robbie, Damian Lewis, Dakota Fanning, Luke Perry şi Al Pacino. ‘Once Upon a Time … in Hollywood’ a fost prezentat prima dată la Festivalul de Film de la Cannes în luna mai, unde a avut premiera în competiţia oficială a festivalului.

Pelicula a avut încasări de 40 de milioane de dolari în box office-ul nord-american weekendul trecut, iar filmul va putea fi vizionat în cinematografele britanice începând din 14 august. Acest lungmetraj va intra în cinematografele din România pe 16 august.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X