Alex Velea, cântărețul care și-a dezamăgit fanii prin decizia de a fi co-prezentator la ”Acces direct”, a decis să renunțe la job-ul de la Antena 1. Conform dezvaluirii facute de Dan Capatos, Andrei Stefanescu este cel care va aparea alaturi de Simona Gherghe, insa numai in momentele de divertisment.

„Știe toată lumea că sunt campionul gafelor. Ai debutat la ora 17.00?! Nu mai e un secret? Co-prezentatorul Simonei Gherghe, în locul lui Alex Velea, începând cu acest sezon este Andrei Ștefănescu. El intră doar pe părțile de divertisment ale emisiunii. O idee pe care mi-au furat-o șefii și au plasat-o la Acces Direct”, a spus Dan Capatos, potrivit Libertatea.

„Am avut două apariții pentru acum. A fost drăguț. Pe finalul emisiunii, atunci când încep momentele de divertisment ale emisiunii. Nu mă ajută fața pentru cazurile sociale. Îți dai seama cum aș arăta eu serios lângă Simona? Nu cred că aș face față să stau să discut…”, a declarat Andrei Stefanescu.

Recent, Simona Gherghe si-a inceput emisiunea cu un anunt oficial! Prezentatoarea TV a confirmat plecarea lui Alex Velea de la Acces Direct si a dezvaluit si motivele pentru care artistul a hotarat sa renunte la colaborarea cu Antena 1.

„După cum puteţi vedea, sunt singură astăzi şi aşa voi fi şi de acum încolo. Şi chiar cu acest lucru vreau să încep emisiunea şi acest sezon. Vreau să-i mulţumesc în primul rând lui Alex Velea pentru sezonul trecut, pentru faptul că a fost un coleg minunat. Alex ştiţi cu toţii că are o carieră în muzică de mare succes şi e dificil să fii foarte bun acolo şi să vii şi la un program zilnic de două ore… e destul de complicat. Aşa că, a ales să meargă mai departe cu proiectele muzicale şi ştiu de la el că pregăteşte ceva foarte tare. O să ne spună el mai multe. Aşadar, mulţumim Alex Velea şi îi spun şi „La mulţi ani’, din câte ştiu este şi Ionuţ”, a marturisit Simona Gherghe.