}

BOMBA in showbiz! Victor Slav a recunoscut ca este intr-o RELATIE. Noua sa iubita arata DEMENTIAL – FOTO

BOMBA in showbiz! Victor Slav a recunoscut ca este intr-o RELATIE. Noua sa iubita arata DEMENTIAL – FOTO
BOMBA in showbiz! Victor Slav a recunoscut ca este intr-o RELATIE. Noua sa iubita arata DEMENTIAL - FOTO

Victor Slav si Bianca Dragusanu au impreuna o fetita, insa s-au despartit anul trecut. In ultimul timp, Victor Slav a fost surprins in compania unei bombe sexy, iar dupa mai multe speculatii, prezentatorul TV a spus lucrurilor pe nume!

Raluca Silea este focoasa bruneta care i-a pus inima  pe jar vedetei TV. Moldoveanca nu se sfieste sa publice imagini sexy pe retelele de socializare si este cunoscuta drept Raluca Bombardiera.

Chiar daca a incercat pe cat posibil sa tina relatia sa departe de ochii curiosilor, Victor Slav s-a hotarat sa isi asume noua sa poveste de dragoste, ba chiar a transmis un mesaj in care vorbeste pe marginea acestui subiect.

“Am încercat să păstrăm discreţia cât mai mult timp posibil şi acelaşi lucru vom face şi de acum încolo, pe cât posibil. Suntem tineri, liberi, încercăm să ne cunoaştem cât mai bine şi să ne bucurăm de momentele frumoase pe care ni le oferă viaţa. Vă dorim un an fericit tuturor“, a declarat Slav, potrivit B1.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X