Bombă în showbiz! După ce a încheiat relația cu Vito Schnabel,  Mădălina Ghenea, una dintre cele mai frumoase actrițe din România, a mai făcut o cucerire. Ea își împarte nopțile cu un milionar italian.

Bombă în showbiz! Cine este noua cucerire a româncei?

Bărbatul de care este îndrăgostită este un alt bogătaș. Este vorba despre celebrul italian Leonardo Maria Del Vecchio, fiul multimiliardarului italian specializat în producerea și comețul cu ochelari, Leonardo Del Vecchio.

Leonardo este un afacerist puternic. A preluat de la tatăl său una dintre cele mai importante ramuri ale afacerii, bussines ce se ridică la peste 20 de miliarde de euro.

Citește și:

Potrivit unor surse citate de wowbiz.ro, Ghenea și Leonardo Maria Del Vecchio s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni din lumea mondenă.

Chiar dacă noua cucerire a actriței este mai mic cu 7 ani decât ea, cei doi par că se înțeleg perfect. Diferența de vârstă nu ar fi o problemă în relația lor, afaceristul italian a avut numai iubite din lumea modei cunoscute în întreaga lume.

Reamintim că

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Viva!, Mădălina Ghenea a povestit despre marile transformări din viața ei.

Ai avut o copilărie modestă, dar fericită. Care e cea mai puternică amintire a copilăriei?

Citește și:

Copilăria în ansamblu este o amintire. Momentele acelea în care nu ai griji, în care aștepți de la viață să vină peste tine sunt inegalabile. Deși nu fac parte chiar din generația „decrețeilor“, despre care se vorbește atât de mult în ultima perioadă, copilăria mea s-a petrecut într-o perioadă în care România încă nu se transformase total. Clasele sociale nu erau definite, iar acest lucru venea cu o mulțime de avantaje.

Părinții ți-au insuflat pasiunea pentru zona artistică, iar la 14 ani ai plecat în străinătate. Cum a fost acel moment pentru tine?

Pe de o parte, este emoția puternică pe care o generează o schimbare totală a mediului. La vârsta aceea, nu știi foarte clar ce urmează să se întâmple. Nu există strategii pe termen lung. Am făcut balet, am luat lecții de pian, pictură, canto. Toate astea aveau să-mi folosească mai târziu în viață, dar la 14 ani nu știam exact ce vreau și ce urmează să se întâmple. Cu toate acestea, simțeam că mutarea în Italia reprezenta o schimbare majoră pe care mi-o doream. Ce ai simțit prima oară când ai ajuns în străinătate? Practic, erai un copil singur, aflat la mii de kilometri depărtare de casă… A fost destul de greu. Prima dată, chiar am avut momente în care m-am gândit să renunț, dar aveam convingerea fermă că pot să reușesc. Tot timpul aveam o plasă de siguranță. Mi-a plăcut cartea și oricând aș fi putut să schimb macazul și să revin la o viață normală. La un moment dat, chiar m-am gândit să mă întorc acasă și să revin la Facultatea de Psihologie.

Citește și:

Citește AICI continuarea