evzmonden.ro Web analytics

BOMBA IN SHOWBIZ! Oficial, Mihai Bendeac a facut MARELE ANUNT despre CASATORIE: “Vreau să reiterez ceea ce am decis …”

BOMBA IN SHOWBIZ! Oficial, Mihai Bendeac a facut MARELE ANUNT despre CASATORIE:  “Vreau să reiterez ceea ce am decis …”
BOMBA IN SHOWBIZ! Oficial, Mihai Bendeac a facut MARELE ANUNT despre CASATORIE: "Vreau să reiterez ceea ce am decis ..."

Deseori in ultima vreme, Mihai Bendeac a afirmat ca nu se va casatori niciodata. Recent, actorul a publicat un mesaj transant pe contul sau de socializare, prin care explica de ce nu se va casatori vreodata.

“Încă se mai întâmplă să primesc o invitație la nunta unui cunoscut, habar n-am, la nunta unui prieten sau a unei rude șamd. și vreau să reiterez ceea ce am decis în urmă cu câțiva ani de zile. Vrei să mă inviți la o nuntă, trebuie să-mi dai un contract semnat de tine sau de către persoana cu care te căsătorești cum că nu veți divorța niciodată. De ce spun asta? Pentru că dacă s-ar întâmpla acest eveniment și ați divorța la un moment dat, după un an, după doi, după 10, 20, n-are importanță, privind retrospectiv eu aș fi defapt un papițoi care s-a îmbrăca elegant pentru voi și care și-a pierdut o zi din viața lui și a livrat și o sumă de bani în scopul fericirii voastre eterne. Dar de fapt, biserica ar trebui să facă această treabă pentru că se spune că ei reprezintă Divinitatea și te-ai căsătorit, nu? Înseamnă că ai mâncat c**** în fața Divinității dacă ai divorțat. Nu vă mai căsătoriț dăgeaba!”, a spus Mihai Bendeac pe contul său social-media.

Mai mult decat atat, Bendeac si-a tatuat pe degetul inelar cuvantul “Never/Niciodată”, aceasta actiune fiind un semn clar ca nu are de gand sa se lege vreodata prin Taina cununiei.

 


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X