BOMBĂ în showbiz! Gata, n-a mai putut ASCUNDE. Bobonete, mesaj pentru femeia alături de care stă de mai bine de 24 de ani

Mihai Bobonete, alias Bobiţă din Las Fierbinţi, a arătat fanilor și latura lui sensibilă. Celebrul actor a scris un mesaj emoționant pe pagina lui de socializare pentru femeia alături de care stă de mai bine de 24 de ani.

„La 10 ani de la Cununie, la doi copii minunați de atunci încoace și la 24 de ani de când am dansat primul nostru blues în cantina internatului… Cu inima deschisă ca să mi se vadă tot sufletul meu de dromader, îți spun sincer că Te iubesc mai mult ca niciodată și până când moartea ne va despărți”, a scris Mihai Bobonete pe contul de socializare.

Citește și: Drama unui celebru actor. Regizorul Ricky Dene Gervais este devastat: „Cel mai dulce suflet pe care l-am cunoscut vreodată...”

Dacă vă întrebați cum reușește să se împartă între viața de familie și carieră, Mihai Bobonete a dezvăluit totul într-un interviu pentru Libertatea.

„E timp pentru toate lucrurile care te bucură, trebuie doar să nu depășești o limită. Familia e familie, aici nu negociez timpul și atribuțiile mele de părinte și de soț, apoi serialul căruia îi datorez atât de mult și abia după vin emisiunile din televiziune și spectacolele mele de stand-up comedy și impro. Pescuitul, pentru mine, e liniștea care îmi încarcă bateriile și mă menține bun și visător, soția mă ține veșnic îndrăgostit, copiii mă țin tânăr, serialul mă ține cunoscut și apreciat, televiziunea îmi dă bani, iar spectacolele îmi mențin umorul și buna dispoziție, așa că voi găsi timp pentru toate de fiecare data”, a declarat actorul.