Bomba in showbiz! Este insarcinata la 46 de ani: „Am facut fertilizare in vitro!” Iata primele imagini cu viitoarea mamica!

A ramas insarcinata la 46 de ani, iar vestea a reusit sa ii ia pe multi prin surprindere! Fosta sotie a lui Cosmin Cernat, Monica Iagar, va deveni mama de baiat, caruia i-a ales deja si numele. Revista Viva! a publicat primele imagini cu viitoarea mamica.

Monica Iagar si actualul sau partener de viata si-au dorit cu ardoare un copil si in ciuda faptului ca a pierdut o sarcina, aceasta nu si-a pierdut speranta si a luptat in continuare ca sa isi vada visul implinit.

„Pierderea unei sarcini este dureroasă, dar nu m-a împiedicat să merg mai departe. Această experiență te face puternică și mai aprigă. Am căutat soluții în stânga și în dreapta până când cineva mi-a dat soluția pe care eu o așteptam. Și aș vrea să îi mulțumesc medicului Băluță Mari- lena, care m-a încurajat și care a fost alături de mine tot timpul. Cred că s-a înțeles deja că această sarcină este prin fertilizare in vitro, și acest lucru nu se poate fără un medic care să fie implicat. Asta a făcut doamna doctor, s-a implicat și a reușit.

Este băiat și îl va chema cu siguranță Efrem, dar Maya are și ea numele pregătit. Și Cristi la fel. Deci băiatul nostru va avea trei nume”, a declarat Fosta soție a lui Cosmin Cernat potrivit Viva!