Bomba in showbiz! Este insarcinata la 46 de ani: „Am facut fertilizare in vitro!” Iata primele imagini cu viitoarea mamica!

A ramas insarcinata la 46 de ani, iar vestea a reusit sa ii ia pe multi prin surprindere! Fosta sotie a lui Cosmin Cernat, Monica Iagar, va deveni mama de baiat, caruia i-a ales deja si numele. Revista Viva! a publicat primele imagini cu viitoarea mamica.

Monica Iagar si actualul sau partener de viata si-au dorit cu ardoare un copil si in ciuda faptului ca a pierdut o sarcina, aceasta nu si-a pierdut speranta si a luptat in continuare ca sa isi vada visul implinit.

„Pierderea unei sarcini este dureroasă, dar nu m-a împiedicat să merg mai departe. Această experiență te face puternică și mai aprigă. Am căutat soluții în stânga și în dreapta până când cineva mi-a dat soluția pe care eu o așteptam. Și aș vrea să îi mulțumesc medicului Băluță Mari- lena, care m-a încurajat și care a fost alături de mine tot timpul. Cred că s-a înțeles deja că această sarcină este prin fertilizare in vitro, și acest lucru nu se poate fără un medic care să fie implicat. Asta a făcut doamna doctor, s-a implicat și a reușit.

Citește și: Nadine: „Nu sunt divă, sunt soţie şi mamă”

Este băiat și îl va chema cu siguranță Efrem, dar Maya are și ea numele pregătit. Și Cristi la fel. Deci băiatul nostru va avea trei nume”, a declarat Fosta soție a lui Cosmin Cernat potrivit Viva!