BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre noul IUBIT al Andreei Marin. Cu cine are o RELAȚIE vedeta TV?

BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre noul IUBIT al Andreei Marin. Cu cine are o RELAȚIE vedeta TV?
BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre noul IUBIT al Andreei Marin. Cu cine are o RELAȚIE vedeta TV?
Autor:
 BOMBĂ îN SHOWBIZ! Dezvăluiri incendiare ies la iveală despre noul iubit al Andreea Marin, despre care
 vedeta tv s-a afișat ținându-se de mână la mall şi care i-a furat dragostea zânei surprizelor.
În presa mondenă s-a speculat faptul că Andreea Marin ar avea o relație cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, în vârstă 32 de ani, însă, ea a recunoscut, în cadrul unei emisiuni TV, că are o relație, dar nu a vrut să ofere prea multe detalii despre cine este iubitul său.

Deși neagă această relație, Andreea Marin a fost surprinsă de mână cu Adrian Brâncoveanu. Mai mult, cei doi și-au petrecut vacanța în Tunisia, alături de fiica ei. Ea a postat numeroase imagini din vacanța pe care și-a petrecut-o în țara africană în luna august.

După ce în februarie s-a despărțit oficial de Tuncay, Andreea a părut că are nevoie de o perioadă mai lungă pentru a se reface, dar in realitate a cunoscut repede pe altcineva, iar acum nu mai este singură și pare fericită, scrie Wowbiz.

Ca şi în ianuarie 2013, când a divorţat de Ştefan Bănică, Andreea Marin a anunţat tot pe Facebook că se desparte de Tuncay:

„Sunt momente în care, chiar dacă inima te îndeamnă să rămâi unde te afli, trebuie să ai tăria de a pune pe primul plan respectul de sine şi să mergi mai departe. O hotărâre grea a survenit în aceste zile în viaţa mea: divorţul. Vă rog tare mult să ne respectaţi dorinţa de linişte şi intimitate, mie şi fiicei mele. Un divorţ este dureros, dar întotdeauna v-am spus, şi cred şi astăzi, că acesta nu este un obstacol de nedepăşit. Ca femeie şi mamă, am multe motive să îmi continui viaţa clădind şi zâmbind”.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X