evzmonden.ro Web analytics

Bombă în showbiz! Andreei Tonciu REVINE: “Mai tare ca Bahmu și Prigoană”

Bombă în showbiz! Andreei Tonciu REVINE: “Mai tare ca Bahmu și Prigoană”
Bombă în showbiz! Andreei Tonciu REVINE: “Mai tare ca Bahmu și Prigoană”

Bomba în showbiz! În emisiunea  Xtra Night Show, pe care Dan Capatos o moderează la Antena 1, Andreea Tonciu a vorbit despre noile sale proiecte în showbiz, dar și despre viața ei personală. Mai exact, despre mariajul pe care îl are cu Daniel Niculescu, cu care are o fetiță.

“Mă cert cu soţul meu. Eu nu m-am căsătorit acum de doi ani de zile ca să destram această relaţie. Am fost şi eu la mare. Soţul meu a ştiut că plec la mare, a fost şi de acord. Am plecat cu sora mea pentru că ea acum are 18 ani şi îşi dorea să ajungă de 1 mai la mare şi nu are anturaj. Deocamdată este mică şi mama nu prea a lăsat-o să iasă.

Soţul meu a ştiut că m-am dus la mare. Nu a venit după mine la mare. Am plecat sâmbătă şi duminică am fost acasă. Mă cert cu soţul meu, ca orice cuplu, dar nu să ajung la un divorţ, deocamdată nu…

Ne certăm de la lucruri minore. Nu mă ajută la cumpărături. Îi pun masa, se ridică şi nu şi-o strânge. Mă deranjează. Mi-a dat Dumnezeu un băiat opusul meu, dacă era şi el vulcanic îţi dai seama ce era. Eram mai tare ca Bahmu şi ca Prigoană”, a afirmat Andreea Tonciu.

Vedeta a mărturisit că deocamdată nu își mai dorește un copil pentru că are alte priorități

„Deocamdată nu-mi doresc un copilaș, chiar nu. Nici nu știu dacă o să mai fac vreodată vreun copil, dar nu știu ce o să-mi rezerve viitorul. Deocamdată nu m-am gândit la chestia asta. Acum am alte priorități. Am niște proiecte în televiziune noi și mă axez pe ele acum. (…) Despre acest subiect (n.r. Sânziana Buruiană) nu vreau să ovbresc, se pare că ei îi place să vorbească. O las pe ea”, a spus ea pentru Antena Stars.

În aceeași emisiune, Andreea a negat toate informațiile eronate care s-au scris în presă despre posibilul divorț dintre ea și soțul său: „Nu este nimic adevărat din ce s-a scris. Da, am fost la mare, nu neg că m-am distrat la mare. Nu ne-am certat. Nu pot să spun că, ca cuplu, nu ne certăm. Soţul meu ştie că am fost la mare. Ştie absolut tot ce am făcut la mare. Nu a venit după mine la mare, nu m-a îmbrâncit la mare, nu a venit să mă ia cu forţa acasă. M-am dus la mare cu prietenele mele şi ne-am distrat pur şi simplu. Soţul meu nu a putut să meargă. Am mers cu sora mea, îşi dorea foarte mult. Mi-a zis să mă duc cu sora mea. Deja s-a ajuns prea departe. (…) Eu, în fiecare relaţie am fost foarte cuminte. Eu, dacă nu mă mai înţeleg cu partenerul meu, stop. Nu prea ieşim foarte des de când este Rebecca. Acum sora mea şi-a dorit foarte mult să meargă la mare. Am stat doar o noapte, a doua zi eram în Bucureşti. Nu am mai plecat niciodată fără el. Da, soţul meu este gelos pentru că mă iubeşte foarte mult. Să ştii că sunt geloasă, dar eu sunt aşa, puţin mai cu capul pe umeri. El e mai copil şi ar crede orice, dar are foarte mare încredere în mine”, a încheiat vedeta.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X