Bomba in showbiz! Anda Adam si Victor Slav, din nou IMPREUNA. Vestea i-a luat prin surprindere pe FANI

Bomba in showbiz! Anda Adam si Victor Slav, din nou IMPREUNA. Vestea i-a luat prin surprindere pe FANI
Bomba in showbiz! Anda Adam si Victor Slav, din nou IMPREUNA. Vestea i-a luat prin surprindere pe FANI

Apariție de senzație! Victor Slav, din nou alături de Anda Adam. Cei doi nu s-au mai văzut de ani buni, de când Bianca Drăgușanu – fosta lui soție, i-a interzis cu desăvârșire să mai ia contact cu artista cu care a avut o relație de 6 ani.         

Anda și Victor păreau cuplul perfect și că se află la doar un mic pas de a-și oficializa realația. Din păcate, totul s-a năruit pentru ei, iar Victor s-a aruncat în brațele Biancăi Drăgușanu. Realația lui cu Bianca a fost presărată de incidente nefericite, care subliniau nepootrivirea dintre ei. Celebrul moment în care Bianca a fost prinsă de paparazzi, imediat după nuntă, într-o escapadă la Paris, cu fostul ei iubit, fotbalistul Adrian Cristea, a dus la divorț. Dar cei doi s-au împăcat și au decis să facă și un copil împreună.

Din păcate, nici venirea pe lume a micuței Sofie nu i-a ținut pe cei doi în formație de cuplu.

Anda Adam și-a refăcut și ea viața, mai greu, dar sigur. S-a căsătorit cu un afacerist și a dat naștere unei fetițe superbe.

În tot acest timp, Victor și Anda nu și-au mai vorbit, de teama geloziei partenerilor lor.

„In prima editie “Vulturii de noapte”, difuzata mâine, la ora 23:15, la Kanal D, una dintre surprizele serii va fi duetul muzical extraordinar intre Anda Adam si Victor Slav. Plini de enegie, cei doi se descurca exemplar pe scena, prestatia lor artistica dezlanuind aplauzele tuturor. Faptul ca Victor Slav si Anda Adam au format un cuplu timp de sase ani s-a vazut in chimia colaborarii intre ei.

Intrepretand versurile ultimului hit lansat de Anda Adam featuring Alex Velea, “Nicio regula”, Victor Slav se va manifesta ca un adevarat artist.

Intregul moment il veti putea urmari in editia de maine a late night show-ului “Vulturii de noapte”, prezentat de Victor Slav, Giani Kirita si Catalin Cazacu, de la 23:15, la Kanal D!”, anunță Kanal D.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X