Bombă mondenă! Deși era forte fericită că va deveni mamă, Ramona Bădescu a preferat să țină secret momentul când l-a adus pe lume pe fiul său.

Bombă mondenă! La 50 de ani, Ramona Bădescu a rămas însărcinată când nimeni nimeni nu-i mai dădea nicio șansă. De câteva ore, frumoasa româncă a devenit mamă pentru prima oară. Ea a născut la o clinică privată din Roma, Italia, țara unde locuiește de o bună perioadă de timp.

Ramona Badescu

Recent, actrița care a practicat și modelingul, iar din 2008 a intrat și în politică, a povestit într-un interviu că va naște prin cezariană. Ea a mai spus că medicu care o are în observațe este extraordinar și, mai mult, a asigurat-o că totul va decurge normal.

Citește și:

„Am hotărât să nasc prin cezariană, la o clinică privată din Roma. Am un medic extraordinar, Giacomo Valducci, care m-a asigurat că totul va decurge perfect. Recunosc că am emoţii. Am o listă de nume pentru copil, însă mă voi hotărî probabil în momentul în care îmi voi ţine în braţe bebeluşul pentru prima oară! Pentru mine, a deveni mamă este o emoţie atât de mare încât îmi taie respiraţia, dar şi o responsabilitate pe măsură“, mărturisea Ramona Bădescu.

Recent, ea a fost vizitată de o prietenă, care s-a aniversat la Roma, iar Ramona Bădescu a petrecut alături de ea, aceasta postând în mediul online fotografii şi,astfel, observându-se că vedeta a născut recent.