Bombă în mass-media. Cunoscuta Angelina Jolie se pregătește intens pentru debutul în televiziune. Ca totul să iasă perfect, actrița americană pune la punct fiecare detaliu din emisiune pentru copii pe care o va realiza în colaborare cu BBC.

Bombă în mass-media. Cu ajutorul organizației Amnesty International, Angelina Jolie lucrează la o carte despre drepturile copiilor. Fosta soție a lui  Brad Pitt, cu care a fost căsătorită din 2014 până în 2016, consideră că viitoarea generație trebuie să se pregătească pentru a gestiona probleme globale și că nu vrea să îi educe doar pe cei șase copii ai ei.

Citește și: Angelina Jolie trece prin momente delicate. Două dintre fetele sale au fost operate

„Pe măsură ce cresc, observ cum copii mei se transformă în persoane puternice și deschise la minte. De fiecare dată am încercat să conduc prin exemplu , să fiu amabilă, empatică, iubitoare și tolerantă, așa cum era și mama mea. Trebuie să pregătim următoarea generație, deoarece se întâmplă atât de multe în lume”

„Lucrez la un program pentru copii cu BBC. Ne bazăm pe copiii noștri, așa că trebuie să le oferim cunoștințele și suportul adecvat. Am făcut multe progrese și greșeli – trebuie să fim sinceri și să-i educăm.”, a declarat actrița. „Lucrez și la o carte despre drepturile copiilor cu Amnesty. Este scrisă pentru copii.

„Adesea îi putem încuraja pe copii să-și cunoască drepturile și să vorbească, dar în unele părți ale lumii sunt răniți sau închiși dacă vor să facă asta. Trebuie să fim realiști și să oferim copiilor instrumentele și informațiile potrivite”, a mai adăugat Angelina Jolie, scrie Femalefirst.co.uk.