Bomba in lumea mondena! Victor Slav, ACUZAT de INFIDELITATE? Un SMS a aprins SUSPICIUNILE Biancai Dragusanu: „Îmi pare rău pentru tine că suferi…”

Bomba in lumea mondena! Victor Slav, ACUZAT de INFIDELITATE? Un SMS a aprins SUSPICIUNILE Biancai Dragusanu: „Îmi pare rău pentru tine că suferi…”
Bomba in lumea mondena! Victor Slav, ACUZAT de INFIDELITATE? Un SMS a aprins SUSPICIUNILE Biancai Dragusanu: "Îmi pare rău pentru tine că suferi..."

Bianca Drăgușanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste împreună cu Victor Slav, alături de care are și o frumoasă fetiță. Recent, au aparut zvonuri conform carora un SMS i-ar fi dat de gandit frumoasei blondine.

Conform surselor, Victor Slav i-ar fi transmis un mesaj Anei Roman, fosta iubita a lui Catalin Cazacu, sms-ul cu pricina fiind interceptat de Bianca Dragusanu, care a fost pusa pe ganduri.

Pe 14 Februarie, de Ziua Indragostitilor, Ana Roman a fost prezenta in cadrul emisiunii moderate de Victor Slav. Se pare ca in urma emisiunii, simpaticul prezentator s-a gandit sa ii transmita un mesaj brunetei la trei dimineata. Anca nu a putut pastra secretul, asa ca a impartasit mai multor persoane faptul ca Victor Slav a cautat-o, noteaza B1.

„Îmi pare rău pentru tine că suferi. Te apreciez, văd cât de mult suferi și cât ești de calmă”, este mesajul care ar fi fost primit de la Victor cu care Ana s-a laudat la prietenele ei, scrie Cancan.

In momentul in care Bianca Dragusanu a aflat de existenta mesajului, se pare ca Victor Slav i-ar fi explicat ca nu acela este sms-ul integral si ca nu a avut niciun soi de intentii ascunse, ci doar i-a multumit brunetei pentru participarea in cadrul emisiunii sale, asa cum obisnuieste sa faca si cu ceilalti invitati.

“Mulțumim că ai acceptat să vii la emisiune. Îmi pare rău pentru tine că suferi. Te apreciez, văd cât de mult suferi și cât ești de calmă”, este mesajul complet, pe care Victor Slav i l-a trimis brunetei.

 

 

 

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X