Carmen Harra a făcut anunțul după doi ani. Nimeni NU se aștepta la asta

Carmen Harra a spus adio ghicitului  și revine în muzică, după o pauza lunga de aproximativ 20 de ani! Reamintim că în urmă cu 17 ani, aceasta se bucura de un real succes cu formatia Trio Express. Oare va fi la fel și de această dată?

Vineri, 4 octombrie 2019, de la ora 16.00, la Magazinul Muzica din BCapitală, va avea loc lansare albumului „Behind Closed Doors”, semnat de Carmen Harra și produs de prestigioasa casă de discuri EuroStar România (Venera și Paul Stângă).

Carmen Harra, cunoscută în România sub numele Carmen Mureșan și fostă membră a trupei Trio Expres, a realizat acest nou album după 27 de ani de la ultimul disc lansat în țară.

Citește și: Maria Ghiorghiu, previziune halucinanta: VINE IISUS HRISTOS !!! IISUS HRISTOS TRIST!

„Am lucrat timp de doi ani la acest album alături de Sarah JSun, Alexander Shiva, Mircea Prușan și Alexandru Truță. Au rezultat 11 melodii în ritmurile actuale, cu versuri în engleză, spaniolă și română. Piesele se difuzează deja la posturile de radio din Anglia, după lansarea albumului la Londra, pe 26 septembrie 2019. Am deja patru videoclipuri lansate pentru melodiile de pe acest album – O Malea, Subete Conmigo, Disfruta (De Tu Amor) și Behind Closed Doors – și urmează să filmez unul nou chiar în aceste zile, tot în România. Albumul este produs de casa de discuri EuroStar România”, a spus Carmen Harra despre noul ei disc.