Bombă în lumea mondenă! În emisiunea Acces Direct s-a dezbătut un subiect incendiar care s-a vorbit mulți ani la rând, despre copilul secret al lui Cătălin Botezatu. Cel care crede că ar fi tatăl preuspusului copil al lui Bote s-a hotărât să rupă tăcerea după 21 de ani.

Razvan Botezatu

Cristian a aşteptat 21 de ani ca să spună în faţa tuturor că el l-a crescut pe presupusul fiu al lui Cătălin Botezatu! Însă cum a aflat că băiatul pe care-l creşte nu ar fi al lui, dar mai ales ce legătură ar fi existat între mama copilului şi celebrul designer, îl las pe el să vă povestească.

Citește și: Cătălin Botezatu a renunțat la cel mai mare vis. Adevărul din spatele acestei decizii

Aşadar, Cristian povesteşte că l-a crescut pe presupusul băiat al lui. Cătălin Botezatu. Povestea bărbatului e una senzaţională. Cristian spune că Angelica, cea care i-a fost soţie, s-a angajat, cu ani în urmă, la Casa Odobeşti, unde l-a cunoscut pe Cătălin Botezatu. Iar de la întâlnirea lor, până la o presupusă poveste de iubire n-ar fi fost decât un pas.

Timp de 5 ani, fosta soţie a lui Cristian ar fi avut o relaţie secretă cu însuşi Bote, povesteşte bărbatul. Dar şocul a venit atunci când femeia l-a anunţat, în iunie 1997, că era însărcinată. Însă, în mintea lui Cristian, ceva nu se lega.

„N-a reuşit să mă convingă că eu sunt 100% tatăl băiatului. Eu știam sigur că nu aveam cum, fiind în deplasare și știam de relația ei cu Cătălin Botezatu.”, potrivit a1.ro.