evzmonden.ro Web analytics

BOMBA! EL ESTE NOUL IUBIT al Andreei Marin. Are o FUNCŢIE IMPORTANTĂ şi este mai tânăr cu 11 ANI decât ZÂNA

BOMBA! EL ESTE NOUL IUBIT al Andreei Marin. Are o FUNCŢIE IMPORTANTĂ şi este mai tânăr cu 11 ANI decât ZÂNA
BOMBA! EL ESTE NOUL IUBIT al Andreei Marin. Are o FUNCŢIE IMPORTANTĂ şi este mai tânăr cu 11 ANI decât ZÂNA

Misterul a fost decriptat! S-a aflat identitatea noului iubit al Andreei Marin. Toată lumea se întreba cine este bărbatul misterios cu care vedeta tv s-a afișat ținându-se de mână la mall şi care i-a furat dragostea zânei surprizelor.

Bărbatul cu care Andreea Marin a fost surprinsă de mână este Adrian Brâncoveanu. El are 32 de ani și este consul în Libia, la Tripoli. El a fost relocat în Tunisia după izbucnirea tensiunilor în această țară, potrivit dcnews.

Mai multe lucruri par să se lege acum, pentru că ultima oară Andreea Marin și-a petrecut vacanța în Tunisia, alături de fiica ei. Ea a postat numeroase imagini din vacanța pe care și-a petrecut-o în țara africană în luna august.

După ce în februarie s-a despărțit oficial de Tuncay, Andreea a părut că are nevoie de o perioadă mai lungă pentru a se reface, dar in realitate a cunoscut repede pe altcineva, iar acum nu mai este singură și pare fericită, scrie Wowbiz.

Ca şi în ianuarie 2013, când a divorţat de Ştefan Bănică, Andreea Marin a anunţat tot pe Facebook că se desparte de Tuncay:

Sunt momente în care, chiar dacă inima te îndeamnă să rămâi unde te afli, trebuie să ai tăria de a pune pe primul plan respectul de sine şi să mergi mai departe. O hotărâre grea a survenit în aceste zile în viaţa mea: divorţul. Vă rog tare mult să ne respectaţi dorinţa de linişte şi intimitate, mie şi fiicei mele. Un divorţ este dureros, dar întotdeauna v-am spus, şi cred şi astăzi, că acesta nu este un obstacol de nedepăşit. Ca femeie şi mamă, am multe motive să îmi continui viaţa clădind şi zâmbind.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X