Mihai Bendeac s-a îndrăgostit? Concurenta care l-a cucerit pe loc a fost prezentă în platoul emisiunii iUmor, iar actorul a fost hipnotizat de frumusetea sa.

Mai mult decat atat, chiar daca a declarat ca el nu face niciodata primul pas, si-a luat inima in dinti si a invitat-o la film pe frumoasa concurenta care i-a sucit mintile.

Delia a fost cea care a detectat imediat conexiunea dintre cei doi, artista recunoscand in fata lui Sevi ca niciodata nu si-a vazut colegul atat de hipnotizat de cineva.

„Ție nu ți se părea că Sevi îmi trimitea niște semnale în privire?”, l-a întrebat juratul pe reporterul emisiunii.

Reporterul i-a dat imediat dreptate, asta in ideea in care concurenta nu ar fi avut cum sa se uite in alta parte, informeaza B1.

Mai interesant este ca actorul nu a ramas indiferent la aparitia fetei cu parul roz. Timpul ne va arata daca intre cei doi se va infiripa o frumoasa poveste de dragoste.

„Am căutat-o și pe Facebook, corespunde!”, a marturisit Bendeac plin de entuziasm, comparandu-se cu un „leu în savană”, asta pentru ca a avut curajul necesar pentru a o aborda. Reporterul emisiunii a continuat sa puna paie pe foc, informandu-l ca tanara are iubit, insa… ramane de vazut!

Sevi si Francesca sunt doua concurente cunoscute juriului ‘Iumor’, care au revenit pe scena in cadrul sezonului 4 ‘Iumor’.