evzmonden.ro Web analytics

Bomba! Brigitte Sfat, DEZVALUIRI INCREDIBILE despre RELATIA cu Philipp Plein: “Cea mai mare BUCURIE a mea…”

Bomba! Brigitte Sfat, DEZVALUIRI INCREDIBILE despre RELATIA cu Philipp Plein: “Cea mai mare BUCURIE a mea…”
Bomba! Brigitte Sfat, DEZVALUIRI INCREDIBILE despre RELATIA cu Philipp Plein: "Cea mai mare BUCURIE a mea..."

Brigitte Sfat a vorbit fara perdea despre dragostea fata de piesele vestimentare ale lui Philipp Plein, celebrul designer care s-a iubit cu Madalina Ghenea, dar si cu Andreea Sasu. 

In cadrul unui interviu acordat pentru Verdict.ro, sotia marelui tenismen Ilie Nastase, a declarat ca cea mai mare realizare profesionala este ca a ajuns in punctul in care sa isi duca tinutele vestimantare la Milano Fashion Week.

”Ei, m-am pregătit special..nu! Ziua mea a început la ora 12 și am avut live-uri, am avut mai multe job-uri până la ora asta și vin de la un salon de tatuaje, am fost să văd niște tatuaje. Da, îmi fac un tatuaj, e secret, este într-o zonă mai intimă. Sunt machiată de la 12 și mi-am schimbat doar geaca. Port o ținută exclusiv Philipp Plein, ținute pe care le comercializez în magazinul meu și care îmi plac extraordinar de mult. Am cumpărat-o acum o lună, am fost la Milano, împreună cu asociatul meu, la mai multe prezentări de modă și de acolo ne-am adus colecțiile.

Cea mai mare și cea mai mare bucurie a mea, satisfacția mea este că pot să îmi achiziționez hainele pe care eu le iubesc cel mai mult, pentru că eu port Philipp Plein din 2011, în România nu se știa încă și lumea se uita așa ce bluze cu cranii port eu, îmi plac foarte mult craniile. Pot să mi le achiziționez la prețul de distribuție, adică sunt o norocoasă și în momentul în care mi-am făcut magazinul, acum un an, mă și gândeam, daca aș putea ca toate hainele să-mi iasă gratis, pentru mine ar fi cea mai mare împlinire. Și uite că lucrul ăsta nu numai să s-a întâmplat, dar iată că facem și profit în momentul de față și asta îmi dă o mare satisfacție. Cincizeci la suta din garderoba mea și din ținutele casual sunt Philipp Plein și sunt ținute extraordinar de scumpe și rare”, a declarat Brigitte Năstase pentru Verdict.ro.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X