Bomba anului in cazul mortii fulgeratoare a lui Cornel Gales! Oare sotul Ilenei Ciuculete s-a sinucis?!

Un nou indiciu apare in toata aceasta ecuatie, care schimba totul! Nimeni nu stie nimic despre el, in afara de faptul a murit in urma unui accident produs in Spania, conform Ciao.ro.

Ciudat este ca nu doar ca a presimtit ce se va intampla, dar a lasat  si un bilet straniu in bucatarie, chiar inainte de a pleca.

”Cornel și-a lăsat în bucătărie, pe borsetă, scris pe o bucățică de hârtie: ‘persoană de contact: nașa Doina’, și numărul meu de telefon. Așa a găsit și poliția numărul meu și m-a sunat. Însă eu am crezut că e o glumă proastă și am închis.  și așa a sunat poliția, printre acte, ea a crezut că e o glumă proastă, a închis telefonul. Au revenit printr-un translator și mi-au comunciat inclusiv numărul de cadavru, iar atunci am înțeles că totul era real”, a explicat nasa lui Gales.

Citește și: Drama unei jurnaliste de la TVR: Corpul mi s-a învinețit

Tot nasa de cununie a lui Cornel Gales a dezvaluit cine s-a ocupat de toate cheltuielile privind repatrierea acestuia.

”Viviana (n.r. fosta lui iubită) nu a făcut nicio chetă printre prietenii lui, ea a plătit repatrierea, adică 3750 de euro. A reușit apoi să intre și în apartamentul lui Galeș. Pentru că nu i-a plăcut nimic din ce a găsit în șifonierul lui, el având doar haine sport, tot ea a mers și i-a cumpărat un costum. A plătit inclusiv locul în frigiderul în care este ținut până va fi adus în țară”, a mai precizat Doina Belu.