Bogdan Dumitraş, primul concurent care a întors toate scaunele la „Vocea României”2019. Cel care a reușit să-i convingă pe toţi cei patru membri ai juriului este un percuţionist în vârstă de 25 de ani.

Cu o interpretare inedită a piesei „Grace Kelly“, de la Mika, Bogdan a făcut senzație la „Vocea României“ 2019 şi a reuşit să-i convingă pe toţi cei patru membri ai juriului să-şi întoarcă scaunele.

„În 1992 a fost un Campionat European de fotbal în care s-a retras echipa Iugoslaviei din motive politice, cred, şi brusc este invitată echipa Danemarcei, care fusese pe locul 2 în grupă. Problema era că Danemarca era în şlapi şi la plajă. Ce s-a întâmplat? Danemarca a câştigat campionatul. Interpretarea ta a avut această bucurie de a cânta şi cred că nu toţi antrenorii din acest show ştiu să o rezerve, de aceea te-aş invita să vii în echipa mea în cazul în care îţi doreşti să continui în show cu această bucurie“, i-a spus Tudor Chirilă concurentului.

Citește și: Irina Rimes, ambasadorul Brancusi! Mircea Badea: "Mi-a dat-o!"

„Dom’le, aşa frumos povesteşte Tudor şi povestea asta e atât de frumoasă… şi-mi aduc aminte că a mai spus o dată povestea asta. Cel puţin o dată!“, a intervenit Smiley.

„Nu e adevărat! Acum o să vină o pledoarie în care vom afla că eşti producător. Pentru a câta oară?“, i-a replicat Tudor.

„Trebuie! Dar chiar sunt“, a fost reacţia lui Smiley.

„Da, dar totuşi, de câte ori o să ne aminteşti?“, a insistat Tudor.

„Ai fost excepţional…“, a continuat Smiley, însă colegul său a continuat să-l atace: „dar sunt producător“.

„Şi mie mi-a plăcut bucuria cu care ai cântat“, a încheiat în cele din urmă Smiley.

În schimb, Horia Brenciu l-a rugat pe Bogdan Dumitraş să mai cânte încă o dată refrenul, în variantă accapella.

În final, concurentul a ales-o pe Irina Rimes:„De când a început această emisiune, l-am iubit pe Horia Brenciu şi mi-am dorit să fiu în echipa lui. După care, a venit Tudor şi am apreciat întotdeauna naturaleţea cu care este pe scenă şi mi-am dorit să fur treaba asta de la el. Dar în urmă cu ceva timp am avut un vis care mă îndreaptă spre Irina. În vis te-am ales pe tine şi am zis că dacă am făcut-o în vis, trebuie să o fac şi în realitate“.