Informații de ultim moment de la BOBONETE. Ce face ACUM actorul. Fanii sunt IMPRESIONAȚI

Informații de ultim moment de la BOBONETE. Ce face ACUM actorul. Fanii sunt IMPRESIONAȚI
Informații de ultim moment de la BOBONETE. Ce face ACUM actorul. Fanii sunt IMPRESIONAȚI
Autor:

Informații de ultim moment de la BOBONETE! Recent, Mihai Bobonete, celebrul actor din serialul „Las Fierbinți” a ajuns de urgență la spital, apoi a oferit detalii despre starea sa de sănătate pe rețeaua personală de socializare.

După acest moment, celebrul actor  spunea că a trecut destul de greu peste aceste provocări, iar acum actorul se simpte foarte bine și se pregătește să revină pe marile ecrane. Din 15 februarie, Mihai  Bobonete îi împrumută din nou vocea adorabilului Emmet din ,,Marea Aventura Lego 2”.

Despre această provocare, el spune că este o muncă dificilă: ”Mi se pare o muncă extraordinar de dificilă. Nu aş putea să o fac foarte mult timp, pentru că nu am calităţile necesare, nici tehnice, nici fizice. Stand up-ul este mai uşor, îmi vine mai la îndemână după atâţia ani”, declară actorul, preluat de libertatea.ro.

Reamintim că actorul s-a simțit foarte rău și a fost internat în spital. De pe patul de spital, actorul le-a transmis un mesaj fanilor săi de pe internet, în care explică care este starea sa de sănătate.

„Azi e duminică, e o zi minunată, credeți-mă pe cuvânt, știu exact ce spun. Este ziua în care m-am trezit la 5 dimineața și nu mai simțeam nimic, am crezut că sunt mort , atât de bine mă simțeam. Nu mai simt tubul în mine, am un tub băgat printre coaste în pleură și ieri, la 24 de ore de la intervenție, corpul meu a avut mare răfuială cu jumătatea aia de metru de plastic băgată în mine dar azi, azi e bine, parcă să zic eu că pare a fi o zi fără morfină.

Am păpat o bănănică, un iaurțel, fac p…..ca, m-am spălat nițel, sunt dat cu spray, gata de somn iar.

Scuze dacă v-am deranjat, ce aș vrea să rețineți este că viața e minunată și că durerea este suportabilă în orice formă a ei, dar te face cu memeaca.

Am suferit un Pneumotorax masiv și din această cauză sunt internat până joi, nu pot zbura la Paris și Bruxelles unde urma să am spectacole în weekend-ul viitor.

Îmi pare rău, dar Florin Lazăr, organizatorul, împreună cu Văncică, sunt convins că vor lua cea mai bună decizie în ceea ce vă privește și ne privește.

Mă simt recunoscător lui Dumnezeu și întregului personal medical…

Mulțumesc Jana, Dr. Alina Stâncă, Dr.Toma care m-a anesteziat ca la carte, Doctorului Cătălin Stângu pentru cele mai frumoase vorbe de încurajare, asistentelor de pe secția chirurgie care sunt minunate și s-au purtat cu mine ca niște mame și în primul rând, mulțumesc Doctorului Orhidean Mihnea care m-a operat și care m-a ajutat să rămân de partea voastră!”, a spus Mihai Bobonete.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X