Mandragora Movies lanseaza un film despre viata si cariera maestrului Ennio Morricone. “Viata lui Ennio Morricone” va fi produs de cineastul roman Bobby Paunescu si il va avea în rolul principal chiar pe Ennio Morricone. Regia e semnata de Giuseppe Tornatore, regizorul recompensat cu Oscarul pentru film strain cu „Nuovo Cinema Paradiso”.

Pelicula despre viata compozitorului italian se va filma inclusiv în România, in aceasta vara. Vor fi şi numeroase interviuri ale unor giganti ai cinematografiei, printre care Steven Spielberg si Martin Scorsese.

„E o mare onoare sa producem acest film! Probabil greu de crezut, dar vorbim de un film romanesc! Prin urmare, mandria e si mai mare!”, a spus Bobby Păunescu.

Intrebat daca ia in calcul o posibila candidatura cu aceasta productie la Premiile Academiei Americane de Film din 2017, cineastul a refuzat sa comenteze. „Sa vedem mai intai filmul terminat, apoi vorbim despre Oscar”, a declarat Bobby Păunescu pentru wowbiz.

Maestrul Morricone, in varsta de 86 de ani, este considerat unul dintre cei mai importanti muzicieni si compozitori de muzica de film. Are in spate o cariera impresionanta, iar în 2007, a fost rasplatit de Academia Americana de Film cu un Oscar pentru intreaga sa creatie.

THE GLANCE OF MUSIC from Seagull Post on Vimeo.

„E o mare onoare sa producem acest film!!! Aici gasiti 3 minute „work in progress”. parola e „mandragora” . astept opinii! . probabil greu de crezut dar e film romanesc! mandria e si mai mare! enjoy!”, a scris Bobby Păunescu pe Facebook.