Bobby Păunescu, idilă cu fosta cucerire a lui Justin Bieber! A fotografiat-o GOALA, iar IMAGINEA a ajuns pe internet!

Regizorul Bobby Păunescu, una dintre personalităţile remarcabile ale vieţii culturale, a divorțat de Alice Peneacă, deși se înțelegeau perfect și se iubeau nebuneșt, iar acum a postat o serie de filmuleţe şi poze alături de o nouă femeie. este vorba despre supermodelul american Alyssa Arce, fosta cucerire a lui Justin Bieber!

Bobby Păunescu și Alyssa Arce se află în vacanţă în Italia, mai exact în Sicilia. Regizorul a închiriat, împreună cu nişte prieteni, un yach de lux.

Citește și: Actorul Costică Drăgănescu povestește din culisele cinematografiei. Despre Alexandru Tatos: ”Nu am mai întâlnit alt regizor ca el!”

Atât din postările lui, cât şi din cele ale prietenilor, reiese o apropiere între el şi Alyssa Arce, un model american în vârstă de 27 de ani, al cărei cont de Instagram este interzis minorilor.

În timpul vacanţei, Miss Arce s-a lăsat fotografiată nud de către un bărbat a cărui siluetă ne face să credem că ar fi chiar Bobby. Într-una dintre filmări, un prieten ei îi observă stând pe acelaşi şezlong pe yacht şi întreabă, ostentativ: „Ce se petrece aici?”, adică… între voi, potrivit okmagazine.ro.

Vezi imagini AICI

https://www.instagram.com/p/BtBp5FUgnvQ/?utm_source=ig_web_copy_link