Boala de care suferă fiul lui Dan Capatos. Vedeta TV a făcut declarații halucinante despre boala pe care fiul său, Andrei, pe care a moștenit-o de la el.

Invitat în emisiunea „Răi, da` buni’, de la Antena Stars, Dan Capatos a vorbit pentru prima oară despre fiul său de nouă ani. El spune că Andrei este pasionat de sport, dar suferă de o boală pe care a moștenit-o chiar de la vedeta TV.

„Face sport cât n-am făcut eu toată viaţa”, spune Capatos. De altfel, sportul îl ajută pe băiețel să depășească problemele, care vin la pachet cu boala de care suferă, scrie VIVA!

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

„A moştenit pe linie paternă, de la mine, o valoare a colesterolului mai mare. Asta este moştenire. Până la vârsta de 12 ani nu are rost să intervii cu medicamente, iar sportul ajută. De când face fotbal de trei ori pe săptămână, la modul profesionist, e legitimat la Dinamo, joacă în campionatul grupei lui, lucrurile sunt ok. Antrenamentele sunt dure -are luni, miercuri şi vineri, iar meciuri sâmbătă şi duminică”, a mai declarat vedeta TV.

„Andrei ştie ce face tati. Ştie şi prostiile pe care le-a făcut tati pe la TV. Generaţia aceasta este la curent cu tot ce se întâmplă acum sau ce s-a întâmplat. El doarme mare parte de timp când am eu emisiune (…) El este un băieţel normal pentru vârsta lui. Este cuminte, cu cele mai bune note posibile, face sport. Cât n-am făcut eu toată viaţă, el a făcut în primii nouă ani”, a încheiat prezentatorul Xtra Night Show, de la Antena 1.