Bizar! Oana Zavoranu, BANTUITA de FANTOME: „Este o POVESTE mai veche…”

Bizar! Oana Zavoranu, BANTUITA de FANTOME: „Este o POVESTE mai veche…”
Bizar! Oana Zavoranu, BANTUITA de FANTOME: "Este o POVESTE mai veche..."

Oana Zavoranu sustine ca este vizitata de fantome in locuinta in care sta cu sotul ei. Vedeta a dezvaluit ca s-a obisnuit cu prezenta lor, in ciuda faptului ca a avut momente in care s-a simtit rau. In plus, bruneta a declarat pentru WOWBIZ ca fostului ei sot, Pepe, ii era frica si nu si-a dorit sa locuiasca acolo.

“Mi se mai inchid usi prin casa. E o poveste mai veche: sus nu doarme nimeni, nu sta nimeni. Aceasta casa le-a fost luata – toata lumea a patit cate ceva urat.

In dormitorul in care stau, de exemplu, in 1960 s-a spanzurat un barbat, a dat faliment, l-a gasit sotia spanzurat cu cravata de galeria de la perdea. Noaptea se aud usi care se trantesc, iti dau cuvantul meu. Se aud chiar si pasi in camera de sus,  desi nu e nimic – totul se intampla la patru dimineata. 

Doamna care ne ajuta cu curatenia ne-a spus: «Eu cand spal la intrarea din fata aud suspine». Noi ne-am obisnuit cu aceste fantome, iti pot arata imaginile, pentru ca totul e filmat. A stat unul Alexandru Buican – a murit si el acolo. Pepe nu a avut sa stea niciodata in acea casa cu mine de frica sa nu se desparta de mine.

Mie imi merge bine. Am o casnicie fericita alaturi de Alex Ashraf. Ma apuca uneori cate o tristete, care nu are nicio legatura cu ceea ce traiesc eu. De multe ori, dupa ce ies din casa, nu mai am nimic. Nu uita ca tentativa mea de suicid – 12.12.2012 – maine se implinesc cinci ani, s-a intamplat in casa aia. Ultimul lucru mi-amintesc ca a fost acela ca l-am luat in brate pe Marty si am spus ca vreau sa il vad pe tata: el s-a nascut pe 15 martie”, a spus Oana Zavoranu, conform wowbiz.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X