Bittman, despre FEMEILE din viața lui! A fost la un pas să…

„Ar trebui scris un manual, manualul sinucigaşului”

Bittman, despre FEMEILE din viața lui! A fost la un pas să…
Bittman, despre FEMEILE din viața lui! A fost la un pas să...
Autor:

Bittman, despre FEMEILE din viața lui! Nu este prima data cand Dan Bittman vorbeste despre frumoasa poveste de dragoste pe care a trait-o cu Mihaela Rădulescu, solistul de la Holograf fiind unul dintre cei mai cuceritori bărbați din România! Ei bine, acum, după cativa ani, Bitman a facut dezvăluiri surprinzătoare despre femeile din viata lui.

Bittman, la un pas  să-şi ia viaţa din cauza dezamăgirilor:„Gând am avut, dar n-am ajuns la aşa ceva. Te gândeşti ce să faci ca să o impresionezi, dar cred că mai mult m-am dus în zona teatrală. «Aoleu și văleleu!», hai să vadă cât sufăr. Baieţii vor să impresioneze. Unora le şi iese, ceea ce cred că e cea mai mare prostie. Ar trebui scris un manual, manualul sinucigaşului, în sensul că cine are porniri din acestea să le citească înainte. Recunosc, şi eu am trecut prin toate stările posibile. Eşti tânăr, nu ştii cum să faci? Cum să ţi-o apropii…”.

Cantretul a mai povestit despre femeie după care a suferit şi care l-a inspirat în lumea muzicală: „Nu a fost numai una, au fost mai multe! Culmea este că a fost şi un băiat după care am plâns. După Alex, fiul meu cel mare. Mi-au dat lacrimile într-o seara, nu le puteam opri… Am avut senzaţia că nu pot comunica cu el, că nu ştiu să-i spun cât îl iubesc, cât de mult ţin la el. Şi m-a pufnit un plâns… M-am simţit atât de rău, ca tată! Şi aşa s-a născut piesa «Şi băieţii plâng câteodată» care nu este pentru o femeie, în niciun caz, este pentru Alex, în primul rând. Şi tot pentru Alex am făcut piesa «Inima mea nu e întreagă dacă nu eşti tu». Când s-a născut Alex am făcut piesa aceasta. Este ca un cântec al ursitoarelor. L-am compus într-o noapte, gândindu-mă că mi s-a născut un copil. Primul meu copil!”.

Iar despre relaţia sa cu Mihaela Rădulescu, cântăreţul a recunoscut că a fost o experienţă dificilă: „Când am văzut-o pe Mihaela, dar şi ea pe mine, am avut sentimentul amândoi că ne-am spus că vom fi împreună, cândva. Dar tot așa, pasiune mare, scântei multe, două caractere puternice… Pe Mihaela nu poate s-o ţină nimeni în frâu. O foarte frumoasa povestea de dragoste, nimic de zis…”, a marturisit Dan Bittman in exclusivitate pentru femeide10.ro.

Artistul a vorbit şi despre căsătoria cu Liliana, cea care i-a dăruit trei copii: „Secretul relaţiei noastre este acela că Liliana nu mă limitează. Inițial, am zis, hai să facem un copil și uite că am făcut trei. Viața se schimbă și ne schimbă. Decât o căsnicie eşuată, mai bine o «burlăcie» fericită. Nouă ne e foarte bine aşa. Liliana zice că e mai important să fim împreună, să avem o familie normală şi frumoasă. Nu avem vreun contract semnat, nu avem nevoie. Avem încredere unul în celalalt.[…] Până la un punct, n-am nimic împotrivă. Invariabil însă, lucrurile merg spre sex în grup, liber consimțit. Dar atunci trebuie să te gândeşti serios dacă mai vrei să ai o familie. Cinstit, trebuie să devii un om liber când vrei să treci la aceste practici. Să pui inelul acela pe masă şi să-i zici cinstit partenerului: «Caut altă experienţă acum, îmi doresc să îmi îmbunătăţesc sufletul, mintea, să trec într-o altă dimensiune, vă las. Mergi pe drumul tău sau te trag eu după mine, dar nu ştiu daca eşti pregatit»”, a mai povestit Dan Bittman.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X