Billy Porter, apariție extravagantă la „Globurile de Aur”! Ținuta lui a atras toate privirile / FOTO în articol.

Billy Porter, apariție extravagantă! La „Globurile de Aur” a avut loc un moment unic care a șocat pe toată lumea. Protagonistul momentului a fost actorul Billy Porter, care a purtat o ținută extravagantă care a atras toate privirile.

Billy Porter a eclipsat astfel vedete de renume

Billy Porter este cunoscut pentru ținutele ieșite din comun pe care le poartă la diferite evenimente. De această dată, actorul de 50 de ani a purtat, la gala decernării „Globurilor de Aur”, un costum alb pe care l-a asortat cu o blană albă și cu o poșetă neagră.

Citește și:

Internauții care urmăreau evenimentul, Live, pe Twitter, au comentat intens ținuta americanului, cel care a eclipsat astfel vedete de renume ca Gywneth Paltrow, Nicole Kidman, Charlize Theron sau Lisa Bonet, potrivit evz.ro.

Globurile de Aur 2020 a ajuns la cea de-a 77-a ediție. Premierea celor mai bune filme și a celor mai buni actori a avut loc duminică noapte, la Los Angeles.

Uite cine sunt câștigătorii: Lungmetrajele „1917”, regizat de Sam Mendes, şi „Once Upon a Time… in Hollywood”, de Quentin Tarantino, au fost desemnate marile câştigătoare ale premiilor Globurile de Aur 2020.

Citește și:

Serialele „Succession” şi „Fleabag” şi miniseria „Chernobyl” s-au impus în domeniul filmelor de televiziune.

O surpriză s-a înregistrat la animație: trofeul i-a revenit peliculei „Missing Link”

Lista completă a câştigătorilor: FILM

Globurile de Aur 2020. Cel mai bun film – dramă

„1917” (Universal) – câştigător