Bianca Rus, o nouă înfățișare după divorţ! Este INCREDIBIL cât de mult s-a schimbat vedeta

Pentru că a trecut printr-un divorț, Bianca Rus a simțit că trebuie să facă o schimbare în viața ei. Așadar, a hotărât să-și facă o operație de micșorare a stomacului, iar acum arată incredibil.

Bianca Rus a oferit un interviu, în exclusivitate, pentru Antena Stars și a vorbit despre cum a reuşit să scape de aproximativ 50 de kilograme, dar şi despre starea ei actuală, acum că este o femeie fără obligații.

“În sfârşit mi s-a îndeplinit visul, am slăbit şi acum lucrez un pic la tonifiere… Am slăbit peste 50 de kg. Am făcut o operaţie gastricslift, cu multă sală, regim alimentar, şi uite-mă, minune. E nevoie de voinţă, pentru că nu e suficient să faci o operaţie. Să te abţii de la multe, să mănânci de 3x pe zi foarte puţin şi dă rezultate. Sunt foarte fericită, iar atunci când eram grăsuţă eram supărată, nu aveam chef să ies din casă, dar acum sunt alături de prieteni şi sunt bucuroasă să ies la evenimente. (…)”, a povestit Bianca.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

În aceeași emisiune, Bianca Rus a declarat că deşi a decis să o ia pe un drum separat faţă de bărbatul cu care a fost căsătorită, tot o mai deranjează anumite chestiuni când vine vorba de el.

Ca orice femeie care pune suflet în relaţie, încă mă deranjează. Sala şi regimul alimentar te ajută să slăbeşti, nu supărarea ” a declarat Bianca Rus pentru “Star Matinal”.