O vedetă de la noi, într-o SITUAȚIE DISPERATĂ: „Vreau să nu mai am niciun complex că mi se vede șunca””

O vedetă de la noi, într-o SITUAȚIE DISPERATĂ: „Vreau să nu mai am niciun complex că mi se vede șunca””
O vedetă de la noi, într-o SITUAȚIE DISPERATĂ: "Vreau să nu mai am niciun complex că mi se vede șunca""

În urmă cu câțiva ani, Bianca Rus sucea mințile bărbaților cu aparițiile sale. În ultimii doi ani, însă, Bianca Rus s-a îngrășat 30 de kilograme, iar eforturile sale de a slăbi sunt aproape nule. Indiferent de ce ar face, Bianca Rus nu reușește să slăbească. Această situație este foarte dificilă pentru tânără, nu doar la nivel emoțional, ci și financiar, ea recunoscând faptul că a avut de pierdut din cauza situației.

„M-am îngrășat 30 de kg în doi ani și jumătate. Nu mai știu ce să fac, am încercat toate dietele, am băut ceaiuri de slăbit, m-am înfometat… . Am de suferit pe toate planurile din cauza greutății.

Înainte eram foarte fericită, aveam tot ce și-ar putea dori o femeie. Aveam bani, carieră, urâtă nu sunt, dar kilogramele în plus mi-au distrus viața. Vreau să-mi fac operație de micșorare a stomacului, sunt dispusă să merg la nutriționist, să fac sport, dar nici nu știu de unde să încep. Poate sunt disperată, dar vreau să slăbesc. Îmi este frică de o astfel de operaţie, dar vreau să nu mai am niciun complex că mi se vede șunca”, a declarat recent, într-un interviu pentru Acasă TV, Bianca Rus.

bianca rus slaba bianca rus slaba 2

Serile trecute, Bianca Rus a fost fotografiată de reporterii Cancan.ro la o benzinărie din București. Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni strâmți, cu cămașă albă și o vestă din blană, artista nu părea deranjată de faptul că pantalonii negri îi puneau în evidență picioarele plinuțe.

Vezi fotografiile cu Bianca Rus AICI

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X