Bianca Rus, decizie fermă după divorț! “Cine s-a fript cu ciorbă, suflă şi în iaurt” este un proverb românesc care se potriveşte foarte bine cu ceea ce se întâmplă acum cu Bianca Rus.Vedeta care a fost agresată de partenerul său de viață la scurt timp după ce s-au întors din luna de miere, de care a divorțat ulterior, a vorbit despre o nouă posibilă relație sentimentală.

Pentru că anul trecut, Bianca a trecut printr-un divorț, la scurt timp după ce ea și iubitul său au jurat iubire veșnică în Fața lui Dumneze, vedeta a mărturisit că nu se grăbește să-și refacă viața. Invitată la emisiunea Star Matinal, de la Antena Stars, Bianca Rus a explicat cum ar trebui să fie bărbatul care să-i cucerească inima.

„Cu dragostea mai aştept un pic. Nu mi-am găsit dragostea în vara asta, poate la iarnă. Bărbatul care să-mi fure inima trebuie să fie potrivit pentru mine, mă refer să fie înţelegător cu el, să nu aibă vicii, vreau să aibă toate calităţile din lume, să fie şi înalt şi frumos şi bogat. Şi să mă iubească şi să facem şi un bebe”, a declarat Bianca Rus, potrivit spynews.ro.