Bianca Rus, AGRESATA de sot intr-un spatiu public: „M-a lovit cu pumnii in stomac. Am vomitat incontinuu.”

Bianca Rus, AGRESATA de sot intr-un spatiu public: „M-a lovit cu pumnii in stomac. Am vomitat incontinuu.”
Bianca Rus, AGRESATA de sot intr-un spatiu public: "M-a lovit cu pumnii in stomac. Am vomitat incontinuu."

La doar o luna dupa ce au facut NUNTA, sunt intr-un scandal fara sfarsit! Bianca Rus sustine ca ar fi fost agresata de sotul sau, in magazinul pe care bruneta il detine in zona Iancului din Capitala.

Dupa ce au iesit la suprafata problemele existente in proaspata lor casnicie, Bianca Rus continua seria dezvaluirilor si povesteste ca partnereul sau de viata a cautat-o pentru a-si lamuri problemele legate de divort, insa lucrurile au degenerat.

„M-a lovit cu pumnii în stomac și a vrut să-mi smulgă verigheta! Am vomat încontinuu. Mă doare de mor stomacul. Nu este prima dată când face face asta. Nu am vrut să se știe pentru că mi-a fost rușine, dar acum faceți ce vreți, spuneți unde vreți!”, le-ar fi spus Bianca Rus unor prietene.

Bianca vomită mereu după operație pentru că nu mănâncă la ore fixe, nu pentru că a lovit-o băiatul meu…

…Nu cred că băiatul meu a bătut-o! A fost acolo, dar nu a dat în ea. Magazinul ăla e închiriat pe numele Gottschling, Antonio are tot dreptul să fie acolo. El i-a cerut doar verigheta înapoi, iar ea a strâns pumnul așa, să nu i-o dea. Ea a chemat într-adevăr poliția”, a declarat mama lui Antonio.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X