}

Bianca Drăgușanu suferă de o DEPENDENȚĂ greu de vindecat

Bianca Drăgușanu suferă de o DEPENDENȚĂ greu de vindecat
Bianca Drăgușanu suferă de o DEPENDENȚĂ greu de vindecat

Bianca Drăgușanu a fost, în ultimele zile, subiect de discuție, după ce s-a aflat că a făcut un avort. Soția lui Victor Slav a găsit, însă, remediu pentru situația dificilă. A plecat în Dubai. Victor Slav nu a însoțit-o, însă, Bianca a știut cum să-și ocupe timpul.

În loc să fie o evadare de la această expunere mediatică, pentru a se reface fizic și emoțional după avort, Bianca Drăgușanu a ales să dovedească faptul că este dependentă de atenția celor din jur.

Chiar și la câteva mii de kilometri distanță, Bianca a vrut cu orice preț să-și țină prietenii la curent cu ceea ce mai face. S-a pozat în costum de baie, pe o plajă din Dunbai, veselă și lipsită de griji. Fanii ei de pe Facebook au fost șocați să o vadă pe Bianca Drăgușanu atât de slabă, cu coastele ieșite mult în evidență. Pentru a părea și mai slabă, Bianca și-a supt burtica la poză, iar rezultatul este dizgrațios și arată un corp anorexic, nesănătos.

Nici serile nu au fost plictisitoare. Bianca s-a pozat îmbrăcată sexy, într-un pantalon extrem de scurt și cu cizme înalte, pentru a masca operația pe care a suferit-o, în urmă cu câteva săptămâni, la picioare, la o clinică din Ungaria. În ultima fotografie, postată pe contul său de Facebook, Bianca și câțiva prieteni au pozat, laudativ, alături de sacoșele de cumpărături.

Bianca Drăgușanu dovedește că, pentru a rămâne în atenția fanilor, pentru a primi like-uri și comentarii la poze, pentru a fi, chiar, invidiată pentru vacanțele pe care și le permite, nicio dramă personală nu este suficientă pentru a potoli setea de audiență.

bianca dragusanu dubai 1 bianca dragusanu dubai 3

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X